Πράσινο φως για την ανακατασκευή του γηπέδου Διλινάτων - Τζωρτζάτος : Έργο της σημερινής Δημοτικής Αρχής

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 11 Μαρτίου 2021 17:05

Πράσινο φως για την ανακατασκευή του γηπέδου Διλινάτων - Τζωρτζάτος : Έργο της σημερινής Δημοτικής Αρχής

Σημαντική εξέλιξη για το γήπεδο ποδοσφαίρου των Διλινάτων , καθώς αναδείχθηκε ο ανάδοχος της αναμόρφωσης  του χώρου.

Αναλυτικότερα , το έργο προβλέπει εργασίες βελτίωσης – συντήρησης και τοποθέτησης συνθετικού χλοοτάπητα στο υφιστάμενο γήπεδο ποδοσφαίρου στην μελέτη του οποίου λαμβάνονται υπόψη οι ισχύουσες προδιαγραφές και κανονισμοί περί αθλητικών εγκαταστάσεων.

Ο συνθετικός χλοοτάπητας θα είναι τελευταίας τεχνολογίας αποτελούμενος από τεχνητό χλοοτάπητα με συνθετικές ίνες μέσα στις οποίες ενσωματώνονται ειδικά επιλεγμένα στρώματα άμμου και κόκκων ελαστικού-καουτσούκ.

Ο συνθετικός χλοοτάπητας θα έχει δοκιμαστεί σύμφωνα με τα κριτήρια δοκιμής του προγράμματος ποιότητας της FIFA στο εργαστήριο και στο γήπεδο, δηλαδή θα έχει σχεδιαστεί ειδικά για να πληροί τις απαιτήσεις για το ποδόσφαιρο από άποψη απόδοσης, ασφάλειας, αντοχής και διασφάλισης ποιότητας.

Περιμετρικά του γηπέδου προβλέπεται η κατασκευή φίλτρων αποστράγγισης καθώς και τεσσάρων φρεατίων υδροσυλλογής – αποστράγγισης στις γωνίες του γηπέδου.

Επίσης, προβλέπονται εργασίες, διαμόρφωσης του περιβάλλοντα χώρου και γύρω από τα αποδυτήρια, για την ασφαλή προσπέλαση προς τον αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια , επισκευή της περίφραξης καθώς και μικροεργασίες , όπως ράμπα , σκολοπάτια κ.α.

Σχολιάζοντας την εξέλιξη, ο Πρόεδρος του χωριού Τάσος Τζωρτζάτος μιλώντας στον COSMOS 96,5,  έστρεψε τα βέλη του εναντίον της προηγούμενης δημοτικής αρχής Παρίση, την οποία κατηγόρησε ότι χρησιμοποίησε το θέμα του γηπέδου ως προεκλογικό πυροτέχνημα, ένα μήνα πριν τις εκλογές

Ο Πρόεδρος της περιοχής τόνισε ότι η πρόταση της προηγούμενης δημοτικής αρχής δεν κατατέθηκε ποτέ στο υπουργείο εσωτερικών και το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ».

Στη συνέχεια τόνισε ότι με τη συνεργασία των αντιδημάρχων Τσιλιμιδού και Μινέτου κατέθεσαν στο πρόγραμμα την μελέτη για έγκριση χρηματοδότησης , κάνοντας εξ’ αρχής την διαδικασία από την σημερινή δημοτική Αρχή.

«Η μελέτη έγινε με δικό μας τεχνικό προσωπικό» ανέφερε ο κ. Τζωρτζάτος και υπογράμμισε το γεγονός ότι πιάνουν τόπο τα χρήματα των ΑΠΕ, για τα οποία και ο ίδιος έχει κάνει προσωπικό αγώνα.

Ακούστε όλα όσα είπε ο κ. Τζωρτζάτος




00 inkefalonia general ad 300X250