Τώρα ανακάλυψαν την άθλια κατάσταση του κλειστού «Αντώνης Τρίτσης» ; - Έρχονται παρεμβάσεις στο κτίριο 

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 08 Μαρτίου 2021 21:12

Τώρα ανακάλυψαν την άθλια κατάσταση του κλειστού «Αντώνης Τρίτσης» ; - Έρχονται παρεμβάσεις στο κτίριο 

Με καθυστέρηση 9 χρόνων το μιντιακό σύστημα που στηρίζει τυφλά την «χρυσή» εποχή  Παρίση στο τιμόνι του πρώην Δήμου Κεφαλονιάς, αρχίζει να ανακαλύπτει τις παθογένειες και τα προβλήματα στην δημοτική περιουσία.

Τελευταία τους ανακάλυψη , η εικόνα που παρουσιάζει το κλειστό γήπεδο μπάσκετ «Αντώνης Τρίτσης.

Όντως, ο χώρος βρίσκεται σε άθλια κατάσταση και απαιτούνται σημαντικοί πόροι όχι μόνο για τυπικές εργασίες συντήρησης  , αλλά και για εκτεταμένες εργασίες επιδιόρθωσης.

Και είναι να απορεί κανείς..

Οι άνθρωποι που είχαν στις πλάτες τους τη διαχείριση των δημοτικών εγκαταστάσεων και οι «δορυφόροι» τους πόσο περίσσιο πολιτικό θράσος έχουν ώστε να κουνούν το δάχτυλο στη σημερινή διοίκηση , όταν άφησαν τα πάντα ασυντήρητα, για να παρουσιάζουν την τραγική εικόνα που έχουν σήμερα ;

Θέλουν να μας πουν ότι ξαφνικά,  τους τελευταίους μήνες έγιναν όλα αυτά ;

Δεν αντιλαμβάνονται ότι υποτιμούν ξεδιάντροπα τη νοημοσύνη μας ;

Να σημειωθεί ότι για στο θέμα είχε αναφερθεί πρόσφατα και ο αντιδήμαρχος Τεχνικών έργων Διονύσης Μινέτος σε συνέντευξή του στον COSMOS 96,5, ο οποίος δεν είχε μασήσει τα λόγια του.

«Έχουμε ένα κλειστό , το Αντώνης Τρίτσης, το οποίο έχει τα μαύρα του τα χάλια. Σπασμένα παράθυρα, μηχανισμοί ανύψωσης παραθύρων που δεν λειτουργούν, τα ξύλα πάνω στην στέγη είναι όλα σάπια» είχε αναφέρει, προσθέτοντας ότι δεν γίνεται να «ξεζουμίζεις» ένα κτίριο και να μην βάζεις ένα ποσό σε ετήσια βάση για συντήρηση, στρέφοντας τα βέλη του εναντίον της διοίκησης Παρίση.

Παράλληλα  ο Αντιδήμαρχος είχε προσθέσει ότι προκηρύχθηκε και έχει ήδη ανάδοχο το έργο της αποκατάστασης της βορειοδυτικής πλευράς του κλειστού , ύψους 125.000 ευρώ.




00 inkefalonia general ad 300X250