Ξεκινά άμεσα η Λαγκάδα - Τι συμβαίνει με το οδόστρωμα μεταξύ Πόρου & Σκάλας - Δηλώσεις Μινέτου

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 08 Μαρτίου 2021 12:02

Ξεκινά άμεσα η Λαγκάδα - Τι συμβαίνει με το οδόστρωμα μεταξύ Πόρου & Σκάλας - Δηλώσεις Μινέτου

Ξεκινούν τις επόμενες εβδομάδες τα έργα αποκατάστασης του οδοστρώματος μετά τις σοβαρές ζημιές που προκάλεσε ο Ιανός.

Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών έργων Διονύση Μινέτο , ο οποίος μίλησε στον COSMOS 96,5 , μέσα στον Μάρτιο θα ξεκινήσει η αποκατάσταση της Λαγκάδας και του παλαιού δρόμου των Φαρακλάτων , έργα τα οποία θα έχουν ολοκληρωθεί έως το τέλος του μήνα.

Επιπρόσθετα τόνισε ότι μέσα στον Απριλίο θα υπάρξει συνέχεια έργων με όσα έχουν εγκριθεί από το ΥΠΟΜΕΔΙ , αναφέροντας το δρόμο που έχει καταρρεύσει στα ράγια του Πόρου και στο σαρακίνικο τον περιφερειακό του Πόρου.

Ειδικά για το δεύτερο δρόμο τόνισε ότι κινδυνεύομε να έχουμε ένα δεύτερο Κορώνι  , καθώς έχει γίνει ένα λάθος στο σχέδιο πόλης και ο ιδιώτης επιθυμεί να κλείσει το δρόμο μπλοκάροντας την πρόσβαση μεταξύ Πόρου & Σκάλας.

«Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε κάτι τέτοιο , οπότε θα κάνουμε μια αρκετά μεγάλη παράκαμψη , δημιουργώντας ένα καινούργιο οδικό τμήμα» ανέφερε σχετικά, επισημαίνοντας για την περιοχή του Ελειού ότι προβλέπονται και σημαντικές παρεμβάσεις στον Περιφερειακό της Σκάλας.

Τέλος υπογράμμισε ότι επίκεινται έργα στον Καραβάδο, στα Μουσάτα , τα Φάρσα , τα Ραζάτα, τις Κεραμείες , ο δρόμος του Ελαιώνα στα Σπαρτιά κ.α. τα οποία θα εκκινηθούν με χρηματοδότηση από το ΥΠΟΜΕΔΙ.




00 inkefalonia general ad 300X250