Γιάννης Λυκούδης: «Μπορεί να μην υπάρχει συνεννόηση με την Δημοτική Αρχή, αλλά θα συνεχίσω να βάζω πλάτη για το καλό του τόπου»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021 16:30

Γιάννης Λυκούδης: «Μπορεί να μην υπάρχει συνεννόηση με την Δημοτική Αρχή, αλλά θα συνεχίσω να βάζω πλάτη για το καλό του τόπου»

Ο δημοτικός σύμβουλος της Ισχυρής Κεφαλονιάς Γιάννης Λυκούδης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» προκειμένου να αποσαφηνίσει τους λόγους για τους οποίους η παράταξή του δεν παρέστη στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου όπου συζητήθηκε και ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός.

«Δεν υπήρξε συνεννόηση και προσυμφωνία. Αυτό γίνεται συνέχεια και έγινε και με το τεχνικό πρόγραμμα» ανέφερε αρχικά ο κος Λυκούδης απαντώντας στην ερώτηση σχετικά με την απουσία της παράταξης από την συνεδρίαση και εξήγησε ότι αυτό που ζητάνε οι άλλες παρατάξεις είναι να επικοινωνεί ο Δήμαρχος με τους επικεφαλής και να τους ενημερώνει. Παράλληλα, υποστήριξε ότι όταν ρωτήθηκε  ο δήμαρχος γιατί δεν το κάνει, τους απάντησε ότι δεν έχει χρόνο. Ο καλεσμένος τόνισε ότι αυτή η ενημέρωση – συνεννόηση μπορεί να μην γινόταν παλιά, αλλά πλέον οι συνθήκες είναι διαφορετικές, λόγω της σύνθεσης του ΔΣ.

Ο κος Λυκούδης πάντως εμμένει στην άποψη που είχε διατυπώσει και στην αρχή της θητείας του, ότι είναι υπέρ της συναίνεσης. «Είχα πει ότι θα βάλω πλάτη στην δημοτική αρχή και θα συνεχίσω να το κάνω. Κάποιοι με κατηγόρησαν  γι’ αυτό, αλλά αυτό που θέλω πραγματικά είναι η δημοτική αρχή να κάνει πράγματα για τον τόπο» υπογράμμισε.

Στο θέμα των αυξήσεων των τελών για τους κοινόχρηστους χώρους, ο κος Λυκούδης ήταν ξεκάθαρος πως θα υπάρξουν αυξήσεις. «Από 30 ευρώ το τετραγωνικό, θα πάει στα 40 ευρώ» υποστήριξε και εξήγησε με ποιον τρόπο προέκυψε αυτή η αύξηση. Επίσης, απάντησε και σε όλους όσοι υποστηρίζουν ότι δεν θα υπάρξουν αυξήσεις, πως λίαν συντόμως αυτό θα φανεί.

Ο κος Λυκούδης έβαλε τέλος  στα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για διαδοχή στην Ισχυρή Κεφαλονιά, τονίζοντας ότι ο μόνος που μπορεί να θέσει θέμα ηγεσίας, είναι ο επικεφαλής Αλέξανδρος Παρίσης , ο οποίος έχει δηλώσει ότι θα παραμείνει. «Μπορεί να υπάρχουν φιλοδοξίες από κάποιους μέσα στην παράταξη, αλλά δεν υπάρχουν συζητήσεις» κατέληξε.




00 inkefalonia general ad 300X250