Ο Δήμαρχος Γιώργος Κατσιβέλης για το πρόβλημα ηλεκτροδότησης στο Ληξούρι

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021 08:16

Ο Δήμαρχος Γιώργος Κατσιβέλης για  το πρόβλημα ηλεκτροδότησης στο Ληξούρι

Ο Δήμαρχος Ληξουρίου Γιώργος Κατσιβέλης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» για μια ενημέρωση σχετικά με την διακοπή ρεύματος που είχε η Παλλική και για την απόφαση που πάρθηκε να κλείσουν τα σχολεία του δήμου.

Όπως ανέφερε υπήρξε πρόβλημα  σε δύο σημεία και μέχρι να αποκατασταθεί πάρθηκε η απόφαση να παραμείνουν κλειστά τα σχολεία. «Ενημερωθήκαμε από τους τεχνικούς στις 8:10 πως δεν είχαν εντοπίσει ακόμα τα σημεία που προκάλεσαν την διακοπή και έτσι κλείσαμε τα σχολεία. Το πρόβλημα τώρα αποκαταστάθηκε» τόνισε και παράλληλα ανέφερε πως το δίκτυο ηλεκτροδότησης στο Ληξούρι είναι ευαίσθητο αλλά μετά τον ΙΑΝΟ είναι η πρώτη φορά που κόβεται.

Ο κος Κατσιβέλης παραδέχτηκε πως το δεύτερο δημοτικό σχολείο αντιμετωπίζει τα περισσότερα προβλήματα αλλά σύντομα θα είναι έτοιμο καθώς εκκρεμούν κάποια γραφειοκρατικά θέματα, ενώ σε άλλα σχολικά συγκροτήματα δεν εντοπίζονται προβλήματα.

Αναφορικά με τις εργατικές κατοικίες ο δήμαρχος υπογράμμισε πως περιμένουν από το υπουργείο να περάσει μια νομοθετική ρύθμιση για το πολεοδομικό και μόλις γίνει θα είναι σε θέση να ξεκινήσουν με την μελέτη αποκατάστασης. Για άλλα έργα τέλος, ο δήμαρχος ανέφερε ότι υπάρχουν αρκετές μελέτες για έργα τα οποία θέλουν να εντάξουν στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» ενώ συνεχίζονται και οι εργασίες στους δρόμους που έχουν υποστεί ζημιές.

Πηγή: 965.gr

{https://soundcloud.com/user-46829938/18-1-2021a}