“Κεραυνοί” Φόρτε κατά Παρίση για την στάση του για ΦοΔΣΑ - “Λυπάμαι για την τοποθέτησή σου - Αποφάσισε αν είσαι με την Κεφαλονιά ή με την Ζάκυνθο”  

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021 09:24

“Κεραυνοί” Φόρτε κατά Παρίση για την στάση του για ΦοΔΣΑ - “Λυπάμαι για την τοποθέτησή σου - Αποφάσισε αν είσαι με την Κεφαλονιά ή με την Ζάκυνθο”   

Έξαλλος με την στάση και την τοποθέτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο του Αλέξανδρου Παρίση για τον νέο ΦοΔΣΑ στην διαμάχη που υπάρχει με τον Δήμο Αργοστολίου, έγινε ο επικεφαλής της παράταξης “Για την Επόμενη Μέρα” Μάκης Φόρτες.

Ο κ. Φόρτες εξέφρασε ανοικτά, κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αργοστολίου, την δυσαρέσκειά του όσον αφορά την συμπεριφορά και την στάση Παρίση, τον οποίο κατηγόρησε πως δεν υπερασπίζεται τα συμφέροντα της Κεφαλονιάς, αλλά υπερασπίζεται την Περιφερειάρχη, λέγοντας μάλιστα και... αναλήθειες!

“Κύριε Παρίση αποφάσισε αν είσαι με την Κεφαλονιά ή με την Ζάκυνθο … λυπάμαι για την τοποθέτησή σου … Οι αποφάσεις στα δημοτικά συμβούλια παίρνονται επί των παρόντων … οι παρόντες ομόφωνα έδωσαν την ψήφο τους στην απόφαση που πήρε το Δημοτικό Συμβούλιο Αργοστολίου στην στάση του στο θέμα του ΦοΔΣΑ… Να την χαίρονται την έδρα του ΦοΔΣΑ… Η έδρα υπάρχει τύποις στην Κεφαλονιά… Η έδρα είναι στα χαρτιά στο Αργοστόλι… Ο πρόεδρος, ο αντιπρόεδρος βρίσκονται στην Κέρκυρα με την σφραγίδα και οι αποφάσεις παίρνονται στην Ζάκυνθο… Με στεναχώρησες που λες ότι δεν σε ενδιαφέρει ποιος θα διαχειριστεί και θα δημοπρατήσει το έργο… Λυπάμαι που έρχεσαι να υπερασπιστείς την Κράτσα στο Δημοτικό Συμβούλιο με αναλήθειες…” ήταν τα λόγια του κ. Φόρτε προς τον πρόεδρο της ΠΕΔΙΝ και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Αργοστολίου.