Θεοδωρικάκος: Τα χρήματα από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» θα πέσουν τώρα στους Δήμους

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2020 10:36

Θεοδωρικάκος: Τα χρήματα από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» θα πέσουν τώρα στους Δήμους

Την Πέμπτη το πρωί παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη θα ανακοινωθεί το μεγάλο πρόγραμμα έργων και δράσεων στους δήμους όλης της χώρας «Αντώνης Τρίτσης» όπως ανακοίνωσε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος εξηγώντας ότι «τα χρήματα αυτά θα πέσουν τώρα και όχι μετά από 1,5 χρόνο».

Σημείωσε, δε, ότι τα χρήματα αυτά «δεν έχουν καμία σχέση με το ευρύτερη αναπτυξιακό πακέτο των 32 δισ. από την Ευρώπη» διευκρινίζοντας ότι «το ετοιμάσαμε μέσα στον κορωνοϊο με τη συνεργασία του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων και ήδη εξελίσσονται περί τα 460 έργα που είχαν προγραμματιστεί από την προηγούμενη κυβέρνηση αλλά δεν είχαν χρηματοδότηση».

Όπως είπε ο κ. Θεοδωρικάκος «το γεγονός οτι θα παρουσιάσει το πρόγραμμα ο ίδιος ο πρωυπουργός δείχνει ότι για τον ίδιο αποτελεί ισχυρή προτεραιότητα η τοπική αυτοδιοίκηση».

Ο υπουργός Εσωτερικών δήλωσε «ασιοδοξος» για το άνοιγμα του τουρισμού υπενθυμίζοντας ότι «τα καταφέραμε στους δύσκολους μήνες της καραντίνας που δεν ήταν εύκολο λόγω του χαρακτήρα των Ελλήνων, πετύχαμε να έχουμε τις μικρότερες δυνατές απώλειες».

«Η εικόνα που εξέπεπεμψε ο πρωθυπουργός από τη Σαντορίνη ήταν ισχυρό κάλεσμα τστους πολίτςε της Γης ότι η Ελλάδα είναι ασφαλέστατος προορισμός» πρόσθεσε ο κ. Θεοδωριάκος .

Ερωτηθείς τέλος για ενδεχόμενο εκλογών ο υπουργός Εσωτερικών τόνισε ότι «είναι τόσο ξεκάθαρος ο πρωθυπουργός που δεν έχει κανένα νόημα η συζήτηση για τις εκλογες».

dikaiologitika.gr


Ετικέτες: