Διονύσης Τρωιάνος: «Δεν περίμενα ότι θα υπήρχαν τόσο μεγάλες αντιδράσεις εκφράζοντας την άποψή μου»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 13 Ιουνίου 2020 11:00

Διονύσης Τρωιάνος: «Δεν περίμενα ότι θα υπήρχαν τόσο μεγάλες αντιδράσεις εκφράζοντας την άποψή μου»

Ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Κεφαλονιά: Νησί για όλους», Διονύσης Τρωιάνος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», για να δώσει τις απαραίτητες διευκρινήσεις  για την ανακοίνωσή του σχετικά με τα τραπεζοκαθίσματα στην παραλιακή του Αργοστολίου.

«Δεν περίμενα ότι θα υπήρχαν τόσο μεγάλες αντιδράσεις» ανέφερε ο κος Τρωιάνος συμπληρώνοντας πως, η συγκεκριμένη ανακοίνωση που εξέδωσε εκφράζει την άποψη και της παράταξής του.  Όπως εξήγησε: « Κατέθεσα την άποψή μου πιο πολύ για να γίνει συζήτηση. Εγώ περίμενα να έρθει μια απάντηση με επιχειρήματα και αντί αυτού δέχθηκα επίθεση». Όπως εξήγησε ο ίδιος έχει μια ψήφο στο Λιμενικό Ταμείο και δεν επηρεάζει  την απόφαση. Επιπλέον επισήμανε ότι το θέμα δεν συζητήθηκε το θέμα στο Λιμενικό Ταμείο, διότι δεν ήταν στην ημερήσια διάταξη.

Ο καλεσμένος αναφέρθηκε και στις κινήσεις των καταστηματαρχών σχετικά με τα όσα ζητάνε. «Κινήθηκαν όπως έπρεπε να κινηθούν. Έστειλαν το αίτημα τους στο Λιμενικό Ταμείο και μετά έκαναν προσφυγή. Εγώ έγραψα στην ανακοίνωση ότι ασκούνται πιέσεις. Δεν το εννοούσα όμως κακοπροαίρετα» τόνισε ο κος Τρωιάνος, στην προσπάθεια του να εξηγήσει ότι με βάση την προσφυγή των καταστηματαρχών, έγραψε ότι ασκούνται πιέσεις.

Τέλος, υπογράμμισε πως τόσο ο ίδιος όσο και η παράταξή του επιδιώκουν έναν δήμο προσβάσιμο από όλους και φιλικό προς τους πολίτες και εξήγησε πως η τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων στο γουλόστρωτο  δεν θα οδηγήσει σε αυτή την κατεύθυνση.