Σταύρος Τραυλός: “Προτείναμε στον κ. Χαρδαλιά να τεθεί σε καραντίνα το Πυργί ”

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020 11:46

Σταύρος Τραυλός: “Προτείναμε στον κ. Χαρδαλιά να τεθεί σε καραντίνα το Πυργί ”

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σταύρος Τραυλός, είχε από το πρωί του Σαββάτου συνεχή επικοινωνία με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλία, ώστε να τεθεί σε καραντίνα το Πυργί, χωριό στο οποίο βρίσκεται ο 31χρονος, ο οποίος αποτελεί το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα Κορονοϊού στην Κεφαλονιά.

Αυτή η πρόταση έγινε και με την σύμφωνη γνώμη του Δημάρχου Σάμης Γεράσιμου Μονιά (όπου ανήκει διοικητικά το χωριό), αλλά και του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Γεράσιμου Παπαδάτου και πλέον εξετάζεται σοβαρά αυτή η πρόταση που ενδεχομένως τις επόμενες ώρες να πάρει επίσημη μορφή απο την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας .

Με δηλώσεις του στο Inkefalonia.gr, ο κ. Τραυλός τόνισε πως: “Εχουμε πάρει όλα τα μέτρα και βοηθάμε και εμείς όσον αφορά την ιχνηλάτηση των επαφών του νεαρού άνδρα που αποτελεί το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα του Κορονοϊού στην Κεφαλονιά. Σε συνεννόηση με τον Δήμαρχο Σάμης Γεράσιμο Μονιά, αιτηθήκαμε στον Υφυπουργο Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκο Χαρδαλιά να τεθεί σε καραντίνα το χωριό Πυργί. Προτρέπουμε όλο τον κόσμο να μείνει στο σπίτι, ώστε να περάσουμε όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα αυτή την κατάσταση”.

Γιώργος Χαλαβαζής

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την άδεια του INKEFALONIA