Συνεδριάζει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Αργοστολίου

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 08 Οκτωβρίου 2019 09:27

Συνεδριάζει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Αργοστολίου

4η Τακτική συνεδρίαση

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στην 4η Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Ο ΚΕΦΑΛΟΣ» (αίθουσα Αντίοχου Ευαγγελάτου), την 8η Οκτωβρίου 2019 ημέρα Τρίτη και ώρα 18:00 προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα:

1. Έγκριση κανονισμού λειτουργίας Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αργοστολίου.
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Πρόεδρος Δ.Σ. Α.-Ν. Βαλλιανάτος

2. Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου Αργοστολίου με τον αντικαταστάτη του, για την Εταιρεία με την επωνυμία: «ΕΝΙΑΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΕΦ/ΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ Α.Ε. (Ε.Κ.Ε.Κ.- Τ.Α.Κ.Ι Α.Ε.) ».
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Δήμαρχος Θ. Μιχαλάτος

3. Ορισμός εκπροσώπου Δήμου Αργοστολίου με τον αναπληρωτή του για την συγκρότηση ΄΄Επιτροπής έγκρισης αιτημάτων σχετικών με την χορήγηση αδειών εκμίσθωσης θαλασσίων μέσων αναψυχής΄΄.
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Δήμαρχος Θ. Μιχαλάτος

4. Εισήγηση για την διαχείριση- τακτοποίηση των τραπεζικών λογαριασμών του Δήμου Αργοστολίου με τα αντίστοιχα Τραπεζικά Ιδρύματα.
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Προϊστάμενος Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών Δήμου Αργοστολίου

5. Αποδοχή και κατανομή επιχορήγησης για λειτουργικές δαπάνες σχολείων (Γη δόση 2019) στις σχολικές επιτροπές Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Δήμου Αργοστολίου.
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Δήμαρχος Θ. Μιχαλάτος

6. Ορισμός Δημοτικού Συμβούλου ως εκλέκτορα για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. του Ορφανοτροφείου Κεφαλληνίας «Ο Σωτήρ».
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Δήμαρχος Θ. Μιχαλάτος

7. Παραχώρηση Βρεφονηπιακού Σταθμού Αργοστολίου από τον ΟΑΕΔ στο Δήμο Αργοστολίου.
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Αντιδήμαρχος Γ. Τσιλιμιδός

8. Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου Αργοστολίου με τον αναπληρωτή του για την συγκρότηση Επιτροπής με σκοπό τον χαρακτηρισμό παραλιών Νήσου Κεφαλληνίας ως πολυσύχναστων χώρων για λήψη θαλασσίων λουτρών
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Δήμαρχος Θ. Μιχαλάτος

9. Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου Αργοστολίου με τον αναπληρωτή του για την συγκρότηση γνωμοδοτικής Επιτροπής για θέματα ανέλκυσης, απομάκρυνσης ή εξουδετέρωσης ναυαγίων ή πλοίων για την περιοχή ευθύνης του Λιμεναρχείου Κεφαλληνίας
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Δήμαρχος Θ. Μιχαλάτος

10. Ορισμός Εκπροσώπου στη Γενική Συνέλευση της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Κεφαλονιάς &Ιθάκης » «Απόπλους».
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Δήμαρχος Θ. Μιχαλάτος

11. Συγκρότηση Επιτροπής συμβιβαστικής επίλυσης φορολογικών διαφορών για το έτος 2019
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Πρόεδρος Δ.Σ. κ. Α.-Ν. Βαλλιανάτος

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ-ΝΙΚΟΛΑΣ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ