Παναγής Δρακουλόγκωνας: «Έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα»

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 06 Σεπτεμβρίου 2019 13:57

Παναγής Δρακουλόγκωνας: «Έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο τέως αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Παναγής  Δρακουλόγκωνας μετά την τελετή παράδοσης- παραλαβής στον κο  Στάυρο Τραυλό.

Ο κος Δρακουλόγκωνας έκανε έναν απολογισμό της θητείας του υπογραμμίζοντας ότι έγιναν πράγματα, αλλά θα μπορούσαν να έχουν γίνει και πολλά περισσότερα. «Προσπάθησα για το καλύτερο» ανέφερε χαρακτηριστικά και σημείωσε πως με τα χρήματα που λάμβανε η Κεφαλονιά τα έργα που πραγματοποιήθηκαν ήταν ότι καλύτερο.

Σε ένα κομμάτι της συζήτησης αναφέρθηκε στην ανάγκη δημιουργίας φοιτητικής  εστίας. Στο μεγάλο αυτό πρόβλημα στέγασης φοιτητών, ο κος Δρακουλόγκωνας πρότεινε να φτιαχτεί μια εστία που να μπορεί να στεγάσει ένα πολύ μεγάλο αριθμό φοιτητών, καθώς οι φοιτητές είτε δεν βρίσκουν σπίτι είτε πρέπει να το εγκαταλείπουν πριν τον Ιούνιο, δηλαδή πριν από την εξεταστική περίοδο.

Στο τέλος της κουβέντας μίλησε και για τον νέο Δήμο Σάμης, και ανέφερε πως οι νέοι δήμοι αποτελούν πρόκληση για όσους έχουν αναλάβει την διαχείριση τους.

Ακούστε όσα είπε ο Παναγής Δρακουλόγκωνας στον Δημήτρη Αλοϊζο

πηγή: www.965.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ