Παναγής Δρακουλόγκωνας: Μετά τις εκλογές δεν ψάχνεις δικαιολογίες, ψάχνεις να δεις τι έγινε λάθος!

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 08 Ιουνίου 2019 14:05

Παναγής Δρακουλόγκωνας: Μετά τις εκλογές δεν ψάχνεις δικαιολογίες, ψάχνεις να δεις τι έγινε λάθος!

Ο Παναγής Δρακουλόγκωνας, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», μετά τις περιφερειακές εκλογές  και ευχαρίστησε όλους όσους των ψήφισαν  και όλους όσους εργάστηκαν και κόπιασαν μαζί του τα τελευταία 4 χρόνια.

Αρχικά, παραδέχτηκε ότι η εικόνα της παράταξης δεν ήταν αυτή που έπρεπε και ίσως σε κάποια πράγματα θα έπρεπε να έχουν ενεργήσει διαφορετικά και θεωρεί  πως οτιδήποτε άλλο αποτελεί δικαιολογία, και ο ίδιος δεν πρόκειται να δικαιολογήσει οποιαδήποτε αστοχία. Χαρακτηριστικά τόνισε : «Μετά τις εκλογές δεν ψάχνεις δικαιολογίες, γιατί δεν θα βελτιωθείς. Ψάχνεις να δεις τι έγινε λάθος».

Μίλησε για τις αλλαγές που επιφέρει ο «Κλεισθένης» σχετικά με την σύνθεση των συμβουλίων και αναφέρθηκε και στα νομοσχέδια που κατατέθηκαν στην Βουλή από την βουλευτή Αφροδίτη Θεοπεφτάτου και όχι μόνο.  Τόνισε, ότι κάποια από τα νομοσχέδια δεν τα γνώριζε, όμως για τα δύο που αφορούσαν το δασικό και τις ιδιωτικές περιουσίες  νιώθει δικαιωμένος καθώς ειδικά για το δασικό ήταν κάτι που το προσπαθούσαν καιρό τώρα.

Θέλησε να βάλει και ένα τέλος στην φημολογία ότι θα είναι υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μια ψήφο έχω και θα την δώσω στην Αφροδίτη Θεοπεφτάτου» επισημαίνοντας ότι όλο αυτό το διάστημα η συνεργασία τους ήταν άριστη. Μάλιστα ανέφερε ότι ούτε στον ίδιο έχει γίνει κάποια πρόταση αλλά ούτε και στον επικεφαλής της παράταξής του, τον Θεόδωρο Γαλιατσάτο.  πηγή: 965.gr
ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ