Μιχάλης Γάκης: «Οι ψεύτες και οι συκοφάντες ας σταματήσουν τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας»

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 05 Ιουνίου 2019 10:34

Μιχάλης Γάκης: «Οι ψεύτες και οι συκοφάντες ας σταματήσουν τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας»

Αγαπητοί συμπολίτες, υπό την πίεση δημοσιευμάτων των τελευταίων ημερών, αναγκάζομαι να παραβώ την πάγια τακτική μου να μην απαντώ σε κακόβουλα δημοσιεύματα που ξεπερνούν και τα πιο εμπνευσμένα σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Θεωρώντας προσωπικά ντροπή να απαντήσω συγκεκριμένα, επιλέγω να πω την αλήθεια και προκαλώ οποιονδήποτε επώνυμο ή τυχάρπαστο που κρύβεται πίσω απο την ανωνυμία του, να αμφισβητήσει έστω και μια λέξη απ΄αυτα που θα αναφέρω.

Ουδεμία συνεργασία έγινε προεκλογικά. Την εβδομάδα της εκλογικής διαδικασίας για την εκλογή Δημάρχου, συναντήθηκα εθιμοτυπικά και με τους δυο υποψήφιους Δημάρχους ξεκαθαρίζοντας, προτού καν ξεκινήσει οποιαδήποτε συζήτηση, με τον πλέον ρητό και κατηγορηματικό τροπο, ότι αποκλείω οποιαδήποτε συμφωνία που περιλαμβάνει θέσεις εξουσίας που αφορούν το πρόσωπο μου στο νεοσύστατο Δήμο Σάμης. Οι ηθικές αρχές μου, μου επιβάλλουν να κινηθώ στα πλαίσια που επέλεξε η ψήφος του κόσμου και μόνο.

Όσον αφορά τους λασπολόγους που νομίζουν ότι, τα αποκυήματα της φαντασίας τους, μπορούν να τα παρουσιάζουν δημοσίως, προσβάλλοντας την προσωπικότητά μου και τις αρχές μου και συγχρόνως παραπλανώντας συνειδητά την κοινή γνώμη, τους αφήνω στην κρίση του κόσμου.

Με εκτίμηση

Μιχάλης Γάκης
ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ