Αραβαντινός: Κοινός στόχος η απομάκρυνση των υπευθύνων για την απαξίωση της Παλικής

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 30 Μαΐου 2019 13:50

Αραβαντινός: Κοινός στόχος η απομάκρυνση των υπευθύνων για την απαξίωση της Παλικής

Κοινός στόχος η απομάκρυνση των υπευθύνων για την απαξίωση της Παλικής και η αναγέννηση της περιοχής. 

Εκφράζουμε την ειλικρινή εκτίμηση και την αναγνώριση μας στον ευγενή αγώνα όλων και καθενός ξεχωριστά των υποψηφίων δημοτικών  συμβούλων των συνδυασμών  ΠΑΛΛΗ – ΛΗΞΟΥΡΙ – ΝΕΑ –ΑΡΧΗ όπως και του συνδυασμού  της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ.

 Γνωρίζουμε ότι η γνώση και η εμπειρία τους θα συνεισφέρει πολύ στο κοινό μας αγώνα να ανορθώσουμε το Ληξούρι μας , να αντιστρέψουμε την υποβάθμιση του  και να το εκπροσωπήσουμε όπως πραγματικά του αξίζει. Συμφωνούμε απόλυτα με την εκτίμηση της χθεσινοβραδινής ανακοίνωσης του συνυποψήφιου μας στις δημοτικές εκλογές Βασίλη Ρουχωτά όσον αφορά τις ευθύνες για την αλγεινή κατάσταση στην οποία έχει περιπέσει σήμερα το Ληξούρι και η Παλική μας.

Η ευθύνη ανήκει εξ ολοκλήρου στην προηγούμενη Δημοτική Αρχή Παρίση και στους εντολοδόχους της. Δεν ταιριάζει στο Ληξούρι μας η μετριότητα , πρέπει να σταματήσει εδώ η κατρακύλα της Παλικής μας. Η περιοχή μας διαθέτει μεγάλες δημιουργικές δυνάμεις , έχει όλες τις δυνατότητες για ένα καλύτερο ,ένα πιο ελπιδοφόρο μέλλον και μόνο αυτό της αξίζει. Ένα μέλλον που αξιοποιεί τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου μας με άξια εκπροσώπηση , με γνώση και αξιοκρατία. Γι αυτό το μέλλον θα δουλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις , με σεβασμό στο Ληξούρι και στην ιστορία του

Διονύσης Αραβαντινός