Ο Παναγής Δρακουλόγκωνας στον Inkefalonia 103,9: «Αυτή τη φορά ζητώ να με… σταυρώσετε!»

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 23 Μαΐου 2019 10:06

Ο Παναγής Δρακουλόγκωνας στον Inkefalonia 103,9: «Αυτή τη φορά ζητώ να με… σταυρώσετε!»

Συνέντευξη στον Inkefalona 103,9 

O αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Δρακουλόγκωνας και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη «ΑΝΑΣΑ», βρέθηκε στο στούντιο του Inkefalonia 103,9 και μίλησε στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» με τον Γιώργο Χαλαβαζή και την Ελευθερία Κουλουριώτου.

Ο κ. Δρακουλόγκωνας, τόνισε πως: «Αυτή την φορά ζητάω να με «σταυρώσετε. Με την αλλαγή στον Κλεισθένη πλέον όλοι οι υποψήφιοι εκλέγονται με σταυρό, οπότε τίθεμαι στην κρίση των πολιτών».

Ο κ. Δρακουλόγκωνας, έκανε έναν απολογισμό και αναφέρθηκε στα έργα που έγιναν στην Κεφαλονιά, τα 4,5 χρόνια της Περιφερειακής Αρχής Γαλιατσάτου, τονίζοντας παράλληλα πως είναι ήδη προγραμματισμένα και τα επόμενα χρόνια και άλλα έργα.

Όσον αφορά την απορρόφηση των κονδυλίων, τόνισε πως την ευθύνη δεν την έχει η Περιφέρεια, ωστόσο επεσήμανε πως η Περιφέρεια Ιονίων Νήυσων έχει καταφέρει να βρίσκεται στην 3η θέση όσον αφορά απορρόφηση κονδυλίων του ΕΣΠΑ, δηλώνοντας παράλληλα ότι η Περιφερειακή Αρχή Γαλιατσάτου, κατάφερε και ενέταξε έργα τα οποία είχαν απενταχθεί από την προηγουμένη Περιφερειακή Αρχή.

Ακούστε ολόκληρο το ηχητικό της συνέντευξης




00 inkefalonia general ad 300X250