Μπάμπης Ρηγάτος: Υποψήφιος πρόεδρος Καμιναράτων

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019 09:08

Μπάμπης Ρηγάτος: Υποψήφιος πρόεδρος Καμιναράτων

Μαζί με όλους τους κατοίκους, με το πολιτιστικό Σύλλογο Αετό, το Σύλλογο Απανταχού Καμιναράτων, εφόσον εκλεγώ, θα συνεργαστούμε με σύνθημα μας την ΚΑΘΑΡΙΌΤΗΤΑ.

Καθαροί κοινόχρηστοί χώροι, δρόμοι χωρίς λακούβες, υποδομές για τη καθημερινότητα των κατοίκων του χωριού μας, όπως καθαρή και λειτουργική παιδική χαρά για τα παιδιά άλλα και τόπος συνάντησης για όλους τους μεγάλους.
Αξιοποίηση του Δημοτικού Σχολείου για εκδηλώσεις από τους Συλλόγους του χωριού μας και όχι μόνο!

Κρατάμε καθαρούς και βάτους όλους τους δρόμους που οδηγούν στις κτηνοτροφικές μονάδες του χωριού μας. Δεν πρέπει οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι να αισθάνονται εγκατελειμένοι από όλους! Στεκόμαστε δίπλα τους καθημερινά!
Όλοι οι δρόμοι πυρασφάλειας που υπάρχουν αλλά και αυτοί που πρέπει να διάνοιχτούν να είναι έτοιμοι να προστατεύψουν το χωριό μας άπό κίνδυνο πυρκαγιάς.

ΌΛΟΙ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΌΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΎΟΥΜΕ!

Συν εργαζόμενοι με όποιο δήμαρχο εκλέξει ο λαός της Παλικής θα εργαστούμε για να συνεχίσει το έργο για την πρόσβαση στην ΠΛΑΤΙΆ ΆΜΜΟ! Ένα διαμάντι για την Παλική!
Θα εργαστούμε για την ανάδειξη και προστασία της παλιάς Μονής του Ταφιού και της Μονής Κηπουραίων!

Όλοι μαζί θα είμαστε ενάντια στην επέκταση του Αιολικού Πάρκου, διεκδικώντας όλα τα δικαιώματα για την καταστροφή του περιβάλλοντος που έχει ήδη προκληθεί!!
Θέματα όπως η εκμετάλλευση του υδροφόρου ορίζοντα (γεώτρηση στην περιοχή Καμίνια), η λειτουργία του Λαογραφικού Μουσείου ως επισκέψιμού χώρου και η ιστορική βρύση στα Κηπούρια θα είναι στις άμεσες διεκδικήσείς μας!
Επίδειωξη μας είναι με σκληρή δουλεία να κάνουμε πράξη το όραμα και τους στόχους του χωριού μας! Πιστεύοντας σε αυτούς τους εφικτούς στόχούς και σταθεροί στο όραμά μας για καθαρό και ξεχωριστό χωριό, εμμένω στη δήλωση μου να παραχωρήσω το μισθό του προέδρου στο Σύλλογο Αετό προκειμένου να τον αφιερώσει στην καθαριότητα.

Έχουμε την πεποίθηση ότι διαθέτουμε την ικανότητα να ανταποκριθούμε στις μεγάλες προσκλήσεις, προσδοκίες και απαιτήσεις της Κοινότητας μας!


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250