Ο Ιωάννης Τζωρτζάτος υποψήφιος με την «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» και τον Θεόφιλο Μιχαλάτο

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 17 Μαΐου 2019 09:10

Ο Ιωάννης Τζωρτζάτος υποψήφιος με την «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» και τον Θεόφιλο Μιχαλάτο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ 

Έχω την τιμή και την χαρά να σας ανακοινώσω την υποψηφιότητα μου ως δημοτικός σύμβουλος, με τον συνδυασμό Δημοτική Συμπολιτεία του υποψήφιου Δημάρχου Θεόφιλου Μιχαλάτου. 

Είμαι 36 ετών, μεγάλωσα και ζω στα Διλινάτα με τη σύζυγο μου και τα 2 παιδιά μας. 

Δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στην οικογενειακή μας επιχείρηση «Τυροκομικά - Γαλακτοκομικά Τζωρτζάτος» στην οποία εργάζονται 20 και πλέον εργαζόμενοι, στηρίζοντας έτσι την τοπική οικονομία, τον πρωτογενή τομέα, την επιχειρηματικότητα και αναβαθμίζοντας συνεχώς τον κλάδο μας με νέα προϊόντα και καινοτομίες. Επίσης εδώ διατελέσει και πρόεδρος του ποδοσφαιρικού σωματίου ΠΑΟ Κεφαλονιάς. 

Δεν είμαι «επαγγελματίας πολιτικός» και ούτε έχω σκοπό να γίνω, η δική μου οπτική ξεκινά από το ότι για να απολαύσεις, πρέπει να εργαστείς και η εργασία δεν είναι τίποτε άλλο από προσφορά, στον εαυτό σου, στην οικογένεια σου, στους συνεργάτες σου, στο κοινωνικό σύνολο. Τίποτα στην ζωή μας δεν προσφέρεται απλόχερα, για να επιτύχεις πρέπει να μοχθήσεις.Αυτή είναι και η βασική φιλοσοφία και ο λόγος εμπλοκής μου στα κοινά και της απόφασης μου να συμμετάσχω στην εκλογική διαδικασία. 

Βλέπω την Κεφαλονιά του σήμερα, ένα τόπο πανέμορφο, ευλογημένο, με σπάνια φυσική ομορφιά, χαίρομαι για τα όμορφα πράγματα που προσφέρει το νησί μας. Βλέπω όμως και πράγματα πολύ άσχημα που πρέπει να διορθωθούν. 

Έτσι εξηγείτε η παρουσία μου σε ένα πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο με ανθρώπους από διαφορετικούς ιδεολογικούς χώρους. Που απαρτίζεται από επιστήμονες, επαγγελματίες, επιχειρηματίες, αγρότες, αλλά προπάντων νέους που είναι αποφασισμένοι να βγουν μπροστά και να διαμορφώσουν την Κεφαλονιά του αύριο, για ένα καλύτερο μέλλον για τις πόλεις και τα χωριά μας. 

Και εκεί ακριβώς είναι αυτό που έχει σημασία, ότι στις σκέψεις αυτές και σε αυτά που θέλω για τον τόπο μας ταυτίζομαι απόλυτα με τον Θεόφιλο και τους συνυποψήφιους μου. 

Σ’ αυτή την προσπάθεια ζητάω την στήριξής σας να μου δώσετε την ευκαιρία να αφιερώσω όλες μου τις δυνάμεις για την Κεφαλονιά της νέας εποχής. 

Με εκτίμηση, 

Τζωρτζάτος Ιωάννης 




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250