ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: «Οποιαδήποτε προσπάθεια κηδεμόνευσης του Συνδυασμού μας, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 13 Μαΐου 2019 12:42

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: «Οποιαδήποτε προσπάθεια κηδεμόνευσης του Συνδυασμού μας, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα»

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΑΜΗΣ: Οποιαδήποτε προσπάθεια κηδεμόνευσης του Συνδυασμού μας, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, δεν μας εκφράζει και σίγουρα εμπεριέχει ή υποκρύπτει πολιτικές σκοπιμότητες.

Η “Δημοτική Αναγέννηση” δημιουργήθηκε για να αντιμετωπίσει τα οξυμένα προβλήματα που μαστίζουν εδώ και χρόνια τον τόπο μας και πιο ειδικά τα όρια του νέου δήμου Σάμης, προβλήματα που έχουν συγκεκριμένους υπαίτιους και ακόμη πιο συγκεκριμένες πολιτικές.

Ο δημοτικός μας συνδυασμός, όπως όλοι και όλες γνωρίζουν στον τόπο μας, δημιουργήθηκε μακριά από κομματικούς μηχανισμούς, επιχειρηματικούς ομίλους, πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα.

Στελεχώθηκε από την πρώτη στιγμή, με ανθρώπους με ήθος, εμπειρία, θέληση και ικανότητα για δημιουργία, προερχόμενους από ολόκληρο το δημοκρατικό πολιτικό φάσμα, με μοναδικό σκοπό την αντιμετώπιση των οξυμένων προβλημάτων.

Η διακήρυξη αρχών και θέσεων μας είναι εξ αρχής ξεκάθαρη σε ο,τι άφορα την πολιτική μας κατεύθυνση και η μόνη μας υπογεγραμμένη συμφωνία είναι το “Σύμφωνο Αναγέννησης” με τον λαό της περιοχής μας, στον οποίο και θα λογοδοτήσουμε.

Οποιαδήποτε προσπάθεια κηδεμόνευσης, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, δεν μας εκφράζει και σίγουρα εμπεριέχει ή υποκρύπτει πολιτικές σκοπιμότητες.

Ζητάμε την ψήφο του λαού
Για έναν δήμο από την Αρχή

ceb4ceb7cebccebfcf84ceb9cebaceb7 ceb1cebdceb1ceb3ceb5cebdcebdceb7cf83ceb7 ce9cce9fce9dce99ce91cea3 2