O Νίκος Κουρκουμέλης στον Inkefalonia 103,9:«Ο Βιολογικός παραμένει το μεγαλύτερο «αγκάθι» για την Σκάλα»

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 04 Μαΐου 2019 10:57

O Νίκος Κουρκουμέλης στον Inkefalonia 103,9:«Ο Βιολογικός παραμένει το μεγαλύτερο «αγκάθι» για την Σκάλα»

Ο Νίκος Κουρκουμέλης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Δημοτική Συμπολιτεία» του Θεόφιλου Μιχαλάτου για τον νέο δήμο Αργοστολίου, μίλησε στην εκπομπή του Inkefalonia 103,9 «Μέρα Μεσημέρι» με τον Γιώργο Χαλαβαζή.

Ο κ. Κουρκουμέλης ο οποίος κατεβαίνει στην εκλογική περιφέρεια Ελειού - Πρόννων, αναφέρθηκε στους λόγους με τους οποίους συστρατεύεται στο πλευρό του Θεόφιλου Μιχαλάτου: «Το σκέφτηκα πολύ καλά και αποφάσισα ότι δεν πρέπει να είμαστε μόνο στην κριτική, να αναλάβουμε τις ευθύνες μας να πάει ο τόπος μπροστά. Η περιοχή είναι ξεχασμένη η δημοτική Αρχή δεν ανταποκρίθηκε στην ρόλο που είχε. Η Σκάλα χρόνο με τον χρόνο χάνει την αίγλη που είχε. Δεν είναι η Σκάλα που ήταν πριν από 10 χρόνια. Χρειάζεται νέος αέρας η Σκάλα. Αξίζει να μας εμπιστευτεί ο κόσμος και να μας ψηφίσει διότι έχει διαμορφωθεί ένα ψηφοδέλτιο με πολύ αξιόλογους ανθρώπους».

«Ο βιολογικός το μεγαλύτερο αγκάθι για την περιοχή»

Για τον Βιολογικό: «Ο Βιολογικός δεν έγινε σωστή αποκατάσταση σκάφτηκε όλο το χωριό και άργησε να τελειώσει και πλέον η Σκάλα είναι ένα χωριό γεμάτο λακκούβες και αποτελεί ένα αγκάθι. Ένα σημαντικό έργο δεν έχει γίνει στην Σκάλα. Το σοβαρότερο έργο είναι στην παραλία που έπεσαν μερικές βαρέλες τσιμέντο. Έγινε και ένας πεζόδρομος στο κέντρο του χωριού, αλλά έτσι όπως έχει γίνει μόνο για πεζόδρομος δεν χρησιμοποιείται".

Για την δυσλειτουργία της δημοτικής Αρχής: «Αυτά έγιναν τα 9 χρόνια και ειλικρινά δεν έχω καταλάβει γιατί η Δημοτική Αρχή δεν έχει καταφέρει να βάλει σε μία τάξη το χωριό. Να ξέρουν οι κάτοικοι τι πρέπει να κάνουν. Αυτό όλο όπως καταλαβαίνεται είναι δυσλειτουργικό και μία μελέτη από εδώ και πέρα για να γίνει κάτι δεν υπάρχει. Αυτή η κατάσταση αδικεί την Σκάλα που είναι μία περιοχή που συγκεντρώνει τον περισσότερο τουρισμό. Έπρεπε να προσεχθεί πιο πολύ η Σκάλα».

Ακούστε παρακάτω ολόκληρη την συνέντευξή του 

 




00 inkefalonia general ad 300X250