Ο Διονύσης Μαρούλης υποψήφιος με τον συνδυασμό «Ληξούρι - Παλική, Δράση-Προοπτική»

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 16 Μαΐου 2019 09:54

Ο Διονύσης Μαρούλης υποψήφιος  με τον συνδυασμό «Ληξούρι - Παλική, Δράση-Προοπτική»

Ανακοίνωση υποψηφιότητας


Με αίσθημα ευθύνης και έχοντας υπηρετήσει για πάνω από 20 χρόνια , είτε με την ιδιότητα του Προέδρου στο τοπικό διαμέρισμα Καμιναράτων είτε με την ιδιότητα του δημοτικού συμβούλου και αντιδημάρχου του πρώην Δήμου Παλικής, θεωρώ υποχρέωση μου να δηλώσω παρών στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, που είναι και οι πιο κρίσιμες των τελευταίων ετών για το Ληξούρι και ολόκληρη την Παλική.

Μετά από 9 χρόνια απαξίωσης του Ληξουρίου και της Παλικής, καθίσταται επιτακτική η ανάγκη, η περιοχή μας να αλλάξει πορεία .

Σε αυτήν την προσπάθεια αναγέννησης του τόπου μας, έχω την τιμή να ανακοινώσω την υποψηφιότητα μου ως δημοτικός σύμβουλος στο πλευρό του Διονύση Αραβαντινού με τον συνδυασμό «Ληξούρι-Παλική Δράση-Προοπτική».

Διονύσης Μαρούλης

Βιογραφικό Σημείωμα Διονύση Μαρούλη
Υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου με την παράταξη "Ληξούρι - Παλική, Δράση- Προοπτική"

Γεννήθηκα το 1960 στα Καμιναράτα Κεφαλονιάς όπου και μεγάλωσα. Εξασκώ το επάγγελμα του ηλεκτρολόγου ως ελεύθερος επαγγελματίας.

Η έμπρακτη ενασχόλησή μου με τα κοινά ξεκίνησε το 1990 οπότε και εκλέχθηκα Κοινοτικός Σύμβουλος Καμιναράτων, θέση στην οποία παρέμεινα έως και το 1998. Από το 1999 έως και 2006 διετέλεσα Πάρεδρος στο Τοπικό Διαμέρισμα Καμιναράτων.

Την περίοδο 2007-2010 υπήρξα Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος του πρώην Δήμου Παλικής.

Από το 2018 αποτελώ εκλεγμένο Μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς και Ιθάκης.

Είμαι παντρεμένος με τη Μαρία Δρακονταειδή με την οποία έχουμε αποκτήσει τέσσερα παιδιά.

maroulis1