Ο Γεράσιμος Τζαμαρίας υποψήφιος με την «Δημοτική Συμπολιτεία» του Θεόφιλου Μιχαλάτου

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 13 Απριλίου 2019 09:00

Ο Γεράσιμος Τζαμαρίας υποψήφιος με την «Δημοτική Συμπολιτεία» του Θεόφιλου Μιχαλάτου

Ανακοίνωση υποψηφιότητας

Συνδημότες και συνδημότισσες,

Φίλες και φίλοι,

Με ιδιαίτερη χαρά και αποφασιστικότητα αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση που μου έγινε από τη  “Δημοτική Συμπολιτεία” να συμμετάσχω στις επικείμενες δημοτικές εκλογές της 26ης Μαίου .

Με επικεφαλής το Θεόφιλο Μιχαλάτο δημιουργήθηκε μια υπερκομματική ομαδα αποτελούμενη από ανθρώπους της αγοράς, της προσπάθειας, ανθρώπους αυτοδημιούργητους.

Μια δυνατή ομάδα που συνδυάζει έμπειρα ατόμα στην τοπική αυτοδιοικηση και νέους αξιόλογους  επιστημόνες με φρέσκιες ιδέες και διάθεση για δημιουργία και προσφορά .

Πιστεύω πως ο τόπος μας είναι προικισμένος με μοναδικές παραγωγικές δυνατότητες που δυστυχώς μένουν αναξιοποίητες. Αποτελεί τεράστια πρόκληση για μας , τη νεότερη γενιά, να βγούμε μπροστά, να επωμιστούμε την  ευθύνη  που μας αναλογεί .

Να δημιουργήσουμε στον τόπο που γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε και να παραδώσουμε με τη σειρά μας στα παιδιά μας έναν τόπο δημιουργίας, τόπο ευκαιριών, τόπο να ζεις! Με αίσθημα ευθύνης σας ζητώ να σταθείτε στο πλάι μας στην προσπάθειά μας  να αλλάξουμε βηματισμό, να επιταχύνουμε ,να διεκδικήσουμε, να πετύχουμε.

Με τεράστια διάθεση για δημιουργία!

Γεράσιμος Τζαμαρίας

Οικονομολόγος-φοροτεχνικός

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Δήμου Αργοστολίου

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

   Γεννήθηκα το 1981. Μεγάλωσα στον Πόρο και αποφοίτησα από το Πολυκλαδικό Λύκειο Αργοστολίου. Σπούδασα οικονομικές επιστήμες στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, εργάστηκα στον ιδιωτικό τομέα για μερικά χρόνια . Από το 2007 διατηρώ λογιστικό φοροτεχνικό γραφείο στον Πόρο .

Τα τελευταία 3 χρόνια ασχολούμαι και με την εκμετάλλευση τουριστικών καταλυμάτων και γενικότερα με τον τουρισμό. Είμαι παντρεμένος με τη φιλόλογο Έφη Ποζιού και έχουμε 3 παιδιά.