Σπ. Κουνάδης: «Κι άλλος σωτήρας εξ Αθηνών ενεφανίσθη στο Πυργί»

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2013 14:42

Σπ. Κουνάδης: «Κι άλλος σωτήρας εξ Αθηνών ενεφανίσθη στο Πυργί»

Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πυργιού ΄΄ Ο ΑΙΝΟΣ ΄΄  κ. Γεράσιμος Κόκκινος, ίσως θέλει να πολιτευθεί και ξεκίνησε τον προεκλογικό του αγώνα , από το πανηγύρι στο χωριό του. Είδε μαζεμένο  πολύ κόσμο  και  βρήκε την ευκαιρία.

Πήρε το μικρόφωνο , ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ για  ακροατήριο τον κόσμο που πήγε με τις οικογένειές του να διασκεδάσει και αντί να αναφερθεί στα έργα και ημέρες επί Προεδρίας του στο Σύλλογο , ξεκίνησε τον πολιτικό του λόγο, κατηγορώντας τη Δημοτική Αρχή για εγκατάλειψη του Πυργιού.

Γιατί δεν ρώταγες πριν μιλήσεις τον αξιόλογο και μαχητή Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας σου κ. Σταματελάτο Διονύσιο, ο οποίος είναι μόνιμος κάτοικος Πυργιού, που σε πρόσφατη συνέντευξη του στην εφημερίδα ΄΄ Κεφαλονιά ΄΄ δήλωσε ότι υπάρχει καλή συνεργασία με την Δημοτική Αρχή και ειδικά με εμένα τον Α/δήμαρχο Σάμης;

Πού ήσουνα κ. Πρόεδρε το χειμώνα με τις πλημμύρες να δεις πόσα μηχανήματα  έστειλε η Δημοτική Αρχή στο Πυργί και δούλευαν επί βδομάδες, που ήσουνα όλο τον χρόνο που ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης και εγώ ανταποκριθήκαμε  στα αιτήματα της τοπικής σου κοινότητας, στο μέτρο του δυνατού;  

Απορώ κ. Πρόεδρε πως δεν πρόσεξες δύο μέρες πριν, ότι τέσσερις υπάλληλοι  της Δημοτικής Ενότητας Σάμης , έκοβαν τα χορτάρια και σκούπιζαν την πλατεία και τους γύρω δρόμους στο χώρο του πανηγυριού .

Απορώ κ. Πρόεδρε πως δεν πρόσεξες ότι την ίδια μέρα του  Αγ. Γερασίμου μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε , αν και ημέρα αργίας δημοτικός υπάλληλος με το φορτηγό του Δήμου, έφερε στο Πυργί 500 καρέκλες και 25 τραπέζια για το πανηγύρι.

Σίγουρα κ. Πρόεδρε δεν πρόσεξες και την βοήθεια που σου έστειλε ο Αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Πυλάρου κ. Βαγιωνίτης  και γι’ αυτό δεν τον ευχαρίστησες  δημόσια.

Αναφέρθηκες όμως και άφησες αιχμές για τον πρώην πιο πλούσιο Δήμο του Νησιού μας, τον Δήμο Σάμης . Να σε ενημερώσω γιατί ίσως να μην γνωρίζεις ότι τώρα η Δ.Ε. Σάμης  δεν έχει οικονομική υπηρεσία, δεν εισπράττει και, δεν διαχειρίζεται ούτε ένα ευρώ.

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΤΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΣΟΥ.

Φρόντισε να μάθεις, κ. Πρόεδρε του Συλλόγου, πόσα εκατομμύρια ευρώ εισέπραττε κάθε χρόνο και πόσα χρέη άφησε αυτός ο πλούσιος πρώην Δήμος Σάμης, που επικαλείσαι.

Μπορείς να μας πεις πόσα και ποια έργα έγιναν επί των ημερών του πλούσιου αυτού Δήμου στο Πυργί τα τέσσερα τελευταία χρόνια λειτουργίας του;

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ  Κ. ΠΡΟΕΔΡΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΝ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΛΟΥΣΙΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΡΓΑ;

Από ποιο πόστο της Δ.Ε. Σάμης σου προσέφεραν βοήθεια αυτοί που ευχαρίστησες;

Στις προεκλογικές σου ομιλίες  θα πρέπει ο κόσμος να ακούει όλες τις αλήθειες και όχι αυτά που σε συμφέρουν για μικροπολιτικές σκοπιμότητες.

Όλοι  γνωρίζουν ότι το χέρι που σε βοηθάει το ευχαριστείς και δεν το δαγκώνεις.

                                                                            Ο

                                                      ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Δ. Ε. ΣΑΜΗΣ

                                                     

                                                            ΚΟΥΝΑΔΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ  


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250