Ραγδαίες εξελίξεις! Παραιτείται ο Παρίσης, αναλαμβάνει δήμαρχος ο Διονύσης Λυκούδης!

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 01 Απριλίου 2016 22:54

Ραγδαίες εξελίξεις! Παραιτείται ο Παρίσης, αναλαμβάνει δήμαρχος ο Διονύσης Λυκούδης!

Ήταν λίγο έως πολύ γνωστό, ότι εδώ και καιρό ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης, είχε χάσει το ενδιαφέρον του για τα αυτοδιοικητικά της Κεφαλονιάς, καθώς πλέον έχει... αλλού βλέψεις.

Ο εξελίξεις ωστόσο είναι ραγδαίες. Πλέον οι αποφάσεις έχουν οριστικά παρθεί και ίσως και τις επόμενες ώρες να γίνει και επίσημη τοποθέτηση απο τον Δήμο Κεφαλονιάς.

Ο Αλέξανδρος Παρίσης, θα παραιτηθεί από το αξίωμα του Δημάρχου και την θέση του θα αναλάβει ο νυν αναπληρωτής δήμαρχος, Διονύσης Λυκούδης.

Άνθρωπος, μάλιστα από το στενό περιβάλλον του Δημάρχου, επιβεβαίωνε τις έως τώρα πληροφορίες, που θέλουν τον Αλέξανδρο Παρίση να στρέφεται και πάλι στον... κοινοβουλευτικό στίβο, έχοντας ως πρόθεση να κατέβει υποψήφιος βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία, στις επόμενες Εθνικές Εκλογες, όποτε αυτές διεξαχθούν.

Μάλιστα, από πληροφορίες προκύπτει ότι ο Αλέξανδρος Παρίσης, έχει κάνει όλες εκείνες τις απαραίτητες επαφές για να του εξασφαλίσουν το χρίσμα της υποψηφιότητας της Κεφαλονιάς, καθώς έχει πολύ ισχυρούς δεσμούς με την οικογένεια του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο Δήμαρχος θεωρεί ότι αυτή του η επιλογή είναι σωστή. Άλλωστε, με μία νέα εκλογή στη Βουλή και μία νέα κοινοβουλευτική θητεία, ο Δήμαρχος θα μπορεί να διεκδικήσει και βουλευτική σύνταξη!




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ