Ανακοίνωση για την υποψηφιότητα του κ. Μιχάλη Γάκη

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 16 Απριλίου 2014 11:07

Ανακοίνωση για την υποψηφιότητα του κ. Μιχάλη Γάκη

Ανακοίνωση για την υποψηφιότητα του κ. Μιχάλη Γάκη με την Δημοτική Παράταξη «Ισχυρή Κεφαλλονιά» Ακόμη πιο ισχυρή γίνεται η ομάδα της «Ισχυρής Κεφαλλονιάς» μετά το τελικό «ναι» που είπε ο γιατρός κ. Μιχάλης Γάκης στον Αλέξανδρο Παρίση. Ο κ. Γάκης είναι ακτινολόγος, ζει στην Πύλαρο και διατηρεί στο Αργοστόλι ένα σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο ακτινολογικό διαγνωστικό κέντρο.

Η σύμπραξη του με την «Ισχυρή Κεφαλονιά», αποτελεί έναν ηχηρό συμβολισμό σε πολλά επίπεδα: Αφενός, στο επίπεδο της ανανέωσης, καθώς εκτός από «άφθαρτο» πρόσωπο και πολιτικά ανεξάρτητο, αποτελεί και μια επιλογή που υπαγορεύτηκε από την θετική άποψη πουέχει για την προσφορά του η τοπική κοινωνία.Αφετέρου, σε σχέση με τη σημασία που έχει για την ανάπτυξη και την πρόοδο της Κεφαλονιάς, η επιλογήνέων επιστημόνων να δραστηριοποιηθούν στο νησί, αναβαθμίζοντας τις υπηρεσίες προς τους πολίτες, με τηγνώση και την εμπειρία τους.

Για την απόφαση του ο κ. Γάκης δήλωσε:

«Ήταν επιλογή μου να φύγω από την Αθήνα, να μεγαλώσουν εδώ τα παιδιά μου, να επενδύσωεπαγγελματικά στο νησί μου γιατί πιστεύω ότι η ομορφιά του τόπου μας είναι το πιο «θεραπευτικό» πράγμα για την κάθε μέρα. Υπάρχουν καταστάσεις, όπως αυτές που ζήσαμε πρόσφατα, που δεν περνάνε από το χέρι μας.Όμως τα περισσότερα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε ως δημότες, μπορούμε να τα κάνουμε καλύτερα. Και για αυτά χρειάζεται ακόμη πολύ δουλειά. Συμμετοχή, συνεργασία και διάθεση προσφοράς από όλους μας. Για αυτό είπα «ναι» τελικά στον Δήμαρχο. Χρωστάω στα παιδιά μου και σε όσους με εμπιστεύονται κάθε μέρα να δώσω ότι περισσότερο μπορώ για το κοινό καλό».