Αλέκος Δεσσύλας: «Ανεξάρτητοι, Ακηδεμόνευτοι, Αξιόπιστοι»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 14 Απριλίου 2014 10:51

Αλέκος Δεσσύλας: «Ανεξάρτητοι, Ακηδεμόνευτοι, Αξιόπιστοι»

Αρκετοί από τους φίλους μας της «ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ» Κ.Ε.Π μας ρωτάνε, για το έλλειμμα ενημέρωσης που παρουσιάζουμε στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Περιφέρειας μας. Θα επαναλάβουμε ότι η κίνηση μας είναι ανεξάρτητη και ακηδεμόνευτη και δεν διαθέτει χορηγούς, ούτε διαχειρίζεται δημόσιο χρήμα. Αγωνιζόμαστε μέσα από αντίξοες και ανισοβαρείς συνθήκες, να περάσουμε το πρόγραμμα μας και τις θέσεις μας στους ΕΠΤΑΝΗΣΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, κυρίως μέσα από την δική μας ιστοσελίδα (www.desyllas.gr), από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και βέβαια με τις απευθείας επαφές και συνομιλίες που καθημερινά κάνουμε μαζί τους. Επίσης μας ρωτάνε να εξειδικεύσουμε τα προγράμματα μας, σε επίπεδα αναφοράς σε συγκεκριμένα έργα και να αναφερόμαστε επίσης σε συγκεκριμένες παρεμβάσεις.

Έχουμε από την πρώτη στιγμή διακηρύξει, ότι η κίνηση μας δεν είναι αμιγώς πολιτική, αλλά τεχνοκρατική με πολιτική διάσταση. Γεγονός που σημαίνει ότι πέραν της εξαγγελίας των βασικών κατευθύνσεων του προγράμματος μας που ήδη έχουμε ανακοινώσει με την διακήρυξη μας και των μεθόδων εξασφάλισης των αναγκαίων χρηματοδοτήσεων για την ταχύρρυθμη ανάπτυξη της ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ και της δημιουργίας νέων θέσεων απασχόλησης, με τον σχεδιασμό και την εκτέλεση βασικών έργων υποδομής και των άλλων απολύτως αναγκαίων παρεμβάσεων για την βελτίωση του επιπέδου ζωής των κατοίκων των Νησιών μας, σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να διαταράξουμε μετά τις εκλογές τις σχέσεις εμπιστοσύνης που θα έχουμε μαζί τους. Υποσχέσεις που μετά τις εκλογές αποδεικνύονται απατηλές η ανεφάρμοστες, δεν θα υπάρξουν.


Αν ο ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΟΣ ΛΑΟΣ μας εμπιστευτεί με την ψήφο του και με τα δεδομένα στοιχεία που θα έχουμε πλέον στην διάθεση μας, θα παρουσιάσουμε το πλήρες και εξειδικευμένο πρόγραμμα μας της πενταετίας, με σαφείς και συγκεκριμένες προτεραιότητες. Μέσα δε από ανοιχτή διαβούλευση με τους κοινωνικούς, επιστημονικούς και επαγγελματικούς φορείς, αλλά και με τους απλούς πολίτες, θα το οριστικοποιήσουμε και θα αποτελέσει το συμβόλαιο μας με τον ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΟ ΛΑΟ.


Ο Τόπος μας και ο Λαός μας, δεν έχουν πλέον τα χρονικά περιθώρια για νέες αποτυχίες. Η περίπτωση της απερχόμενης και αποτυχημένης Περιφερειακής Αρχής, πρέπει οριστικά και αμετάκλητα να τεθεί στο χρονοντούλαπο της ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗΣ ΜΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250