Το Ιταλικό Συνδικάτο Εργασίας και η Δημοσιογράφος E.Giudrinetti στην Κεφαλονιά

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013 09:44

Το Ιταλικό Συνδικάτο Εργασίας και η Δημοσιογράφος E.Giudrinetti στην Κεφαλονιά

Το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου 2013 το Δήμο της Κεφαλονιάς επισκέφθηκαν ο Πρόεδρος, ο Α/Πρόεδρος και ο Γραμματέας του Ιταλικού Συνδικάτου Εργασίας του Avelino.

Τους Ιταλούς Επίσημους, που συνόδευαν η Πρόεδρος του Mediterraneo κ.Bruna De Paula και η Α/Πρόεδρος κ.Milena Markoutza Messari υποδέχτηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο ο Δήμαρχος κ.Αλέξανδρος Παρίσης.
Στη συνέχεια ακολούθησε Σύσκεψη Εργασίας, στην οποία συμμετείχε ο Α/Δήμαρχος Πολιτισμού – Τουρισμού κ.Ε.Κεκάτος, ο οποίος ενημέρωσε τους παρευρισκομένους για το Συνέδριο με Θέμα «Κεφαλονιά, το Νησί της Ειρήνης, της Αλληλεγγύης και του Διαλόγου» και τη Φωτογραφική Έκθεση, που θα αναπτυχθούν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, στις Βρυξέλλες, στις 26 Ιουνίου.
Το κλιμάκιο των Ιταλών επισκέπτεται για 4η φορά το Νησί για τη γιορτή της Δημοκρατίας ( fiesta della Republica ) στις 2 Ιουνίου και αφού κατέθεσαν Στεφάνι στο Μνημείο των Ιταλών (Aqui Division), επισκέφθηκαν το Μουσείο της Aqui στο Αργοστόλι και προσέφεραν Βιβλία ( ITINERARIO ).
Επίσης στα πλαίσια της Πολιτιστικής και Εκπαιδευτικής συνεργασίας πρότειναν να φέρουν στο Αργοστόλι την έκθεση φωτογραφίας που έχουν, του δικού τους σεισμού του 1980 και συγχρόνως να γίνει μία εκπαιδευτική ανταλλαγή των σχολείων μας με θέμα τον σεισμό του καθενός (του 53 και του 80).
Επίσης η Πρόξενος της Ιταλίας στην Κεφαλονιά κ.Gratsiela Micheletti, η Ταξιδιωτική Δημοσιογράφος κ.Elisabetta Giudrinetti, ο Συνεργάτης της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου κ.Pasquale d'Amico και ο κ.Κεκάτος είχαν πολυήμερη συνεργασία για την προετοιμασία των Εκδηλώσεων Πολιτιστικής Προβολής του Δήμου Κεφαλονιάς στις Βρυξέλλες.




00 inkefalonia general ad 300X250