Eλένη Λουκέρη στον COSMOS 96,5: «Η ανάδειξη του Πολιτισμού και του Τουρισμού οι προτεραιότητες μου – Επιβάλλεται η συνεργασία με τους άλλους Δήμους»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2024 17:22

Eλένη Λουκέρη στον COSMOS 96,5: «Η ανάδειξη του Πολιτισμού και του Τουρισμού οι προτεραιότητες μου – Επιβάλλεται η συνεργασία με τους άλλους Δήμους»

Στον ραδιοφωνικό σταθμό COSMOS 96,5  στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η θέα», με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Αλοίζο και Σπυριδούλα Αναλυτή, φιλοξενήθηκε η νέα Αντιδήμαρχος Πολιτισμού ,Τουρισμού, Δημοσίων Σχέσεων και Τέλεσης Πολιτικών Γάμων του Δήμου Ληξουρίου Ελένη Λουκέρη.

«Είμαστε ένα πολύ ωραίο φρέσκο σχήμα στον Δήμο Ληξουρίου, υπάρχει και η εμπειρία και η γνώση από τους παλαιότερους, αλλά έχουμε και νέα παιδιά με ειδική γνώση , οπότε θεωρώ ότι μπαίνουμε σε μια πολύ ωραία παραγωγική περίοδο».  Ήταν οι πρώτες δηλώσεις της  κ Λουκέρη μαζί με ευχές για μια καλή χρονιά σε όλους.

Όσον αφορά το χαρτοφυλάκιο της ,δήλωσε έτοιμη και σε εγρήγορση για τον τομέα του πολιτισμού σε σχέση με το επικείμενο καρναβάλι-πολύ σημαίνον γεγονός για το Ληξούρι , μη παραβλέποντας το τομέα του τουρισμού.

Στις προτεραιότητες της όπως δήλωσε, είναι η ανάδειξη του τουρισμού και του πολιτισμού  σημειώνοντας ότι ειδικά στον τουρισμό επιβάλλεται κοινή πλεύση με τους άλλους Δήμους και συνεργατικότητα.

Όσον αφορά τον προκάτοχο της Γεράσιμο Γαλανό, τόνισε ότι είναι ήδη ένας πολύ σημαντικός συνεργάτης για την ίδια στον τομέα του πολιτισμού και ήδη έχουν μπεί οι βάσεις γι αυτό. Σημείωσε επίσης, ότι διατηρώντας την παράδοση είναι ανάγκη οι πολιτιστικές δράσεις να εμπλουτιστούν με σύγχρονο χρώμα.

Τέλος όσον αφορά την επιλογή δύο γυναικών σε θέσεις Αντιδημάρχων στην Δημοτική Αρχή Ληξουρίου, σημείωσε:

«Για πρώτη φορά σε ένα σχήμα Δημοτικού Συμβουλίου που μειώθηκαν και τα μέλη του, από 21ενα έγιναν 19, υπάρχουν 4 γυναίκες. Ανέβηκε το ποσοστό των γυναικών , οι γυναίκες έχουν πολλά να προσφέρουν, έχουν την νοικοκυροσύνη μέσα τους και χαίρομαι προσωπικά που βλέπω και άλλες γυναίκες στο Δημοτικό Συμβούλιο και είμαι σίγουρη ότι έχουν πάρα πολλά πράγματα να δώσουν και θα είναι καλύτερο ίσως και το επίπεδο της συνομιλίας. Στην παράταξη του Δημάρχου είμαστε δύο γυναίκες και έχουν αξιοποιηθεί και οι δύο. Ο Δήμαρχος δεν φοβάται να δώσει αρμοδιότητες στις γυναίκες και μπράβο του».  

Ακολουθεί το ηχητικό της συνέντευξης.




00 inkefalonia general ad 300X250