Στην προεκλογική συγκέντρωση του Θεόφιλου, ο Παναγής Καππάτος - Το ''ευχαριστώ'' του Δημάρχου Αργοστολίου

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 08 Οκτωβρίου 2023 17:04

Στην προεκλογική συγκέντρωση του Θεόφιλου, ο Παναγής Καππάτος - Το ''ευχαριστώ'' του Δημάρχου Αργοστολίου

Με μια μεγαλειώδης συγκέντρωση στην Κεντρική Πλατεία Αργοστολίου, ολοκληρώθηκε απόψε η προεκλογική καμπάνια του συνδυασμού ‘’Δημοτική Συμπολιτεία’’ του Δημάρχου Αργοστολίου και  εκ νέου υποψηφίου για το αξίωμα, Θεόφιλου Μιχαλάτου.

Μια συγκέντρωση που έδωσε ολοκληρωτικά το αποτύπωμα νίκης των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών και παράλληλα ενίσχυσε την αίσθηση της επικράτησης από την πρώτη Κυριακή!

«Βούλιαξε» από κόσμο η πλατεία του Αργοστολίου στην προεκλογική συγκέντρωση του Θεόφιλου Μιχαλάτου, με τους πολίτες να δηλώνουν την πλήρη στήριξή τους στην μεγάλη προσπάθεια που ξεκίνησε το 2019 και ευελπιστούν να συνεχιστεί και τα επόμενα πέντε χρόνια!

Μάλιστα, το παρών στην συγκέντρωση έδωσε και ο Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος, ο οποίος έχει στηρίξει ανοικτά με δημόσια δήλωσή του, την υποψηφιότητα του Θεόφιλου Μιχαλάτου.

’Θέλουμε να ευχαριστήσουμε για τη στήριξη τους, τον βουλευτή μας Παναγή Καππάτο, τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ, της Αριστεράς, αλλά και όλους τους

ανένταχτους πολίτες που μας στηρίζουν και μας πιστεύουν’’ ήταν τα λόγια του Θεόφιλου Μιχαλάτου κατά την διάρκεια της ομιλίας του, που συνοδεύθηκαν και από ένα θερμό χειροκρότημα.

image00024

DSC 0058DSC 0080DSC 0084DSC 0087DSC 0089DSC 0092DSC 0097DSC 0099DSC 0112




00 inkefalonia general ad 300X250