Ο Βασίλης Ρουχωτάς για τα εγκαίνια των γραφείων του ΦΟΔΣΑ στο Αργοστόλι

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2023 09:07

Ο Βασίλης Ρουχωτάς για τα εγκαίνια των γραφείων του ΦΟΔΣΑ στο Αργοστόλι

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΦΟΔΣΑ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ

COMMEDIA DEL ARTE

Από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  πληροφορηθήκαμε ότι  η  Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων στις 15  Σεπτεμβρίου 2023 ετέλεσε στο Αργοστόλι  τα εγκαίνια των γραφείων  του ΦΟΣΔΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ,  στο διοικητικό συμβούλιο του οποίου είναι πρόεδρος.

Με τα εγκαίνια αυτά   η κ Κράτσα ανέβασε μία φαρσοκωμωδία αφού θυμήθηκε στις  15  Σεπτεμβρίου του έτους 2023 να κάνει  εγκαίνια των γραφείων  του ΦΟΣΔΑ στο Αργοστόλι   όταν  ως  εδρα του ΦΟΣΔΑ είχε ορισθεί το Αργοστόλι από τον Ιούνιο του 2021 .

Προφανώς από τον Ιουνιο του 2021 μεχρι σήμερα δηλαδη εδώ και δύο χρόνια μόλις χθές βρήκε κενή ημερομηνία από τις πολλές απασχολήσεις της για τα εγκαίνια των γραφείων

Και το διαλαλεί χωρίς ντροπή προς  άγρα ψήφων.

Πέραν του γελοίου του θέματος καλά θα έκανε η κ Κράτσα αντί  εγκαινίων να μας έδινε μερικές απαντήσεις για το μαγαζί του ΦΟΣΔΑ (ως ανώνυμη εταιρεία) και ενδεικτικά να μας ενημερώσει  έστω

  • Τι ακριβώς σημαίνει οικονομικά για τον πολίτη το δικαίωμα προαίρεσης που διατυμπανίζει
  • ποιος θα πληρώσει τα πρόστιμα των 600.000 που έχουν επιβληθεί για την κακή λειτουργία του ΦΟΣΔΑ
  • ποια η τύχη των προσφυγών της κ Περιφερειαρχου στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά των ενστάσεων των κκ Φορτε και Σαρλή οι οποίοι έχουν δικαιωθεί
  • αν έχει καταβάλει νόμιμα 540.000 ευρώ για την λειτουργία του εργοστασίου επεξεργασίας απορριμμάτων στον ΧΥΤΥ όταν αυτό έχει καταστραφεί από τον ΙΑΝΟ και δεν λειτουργούσε μεχρι πρότινος.
  • γιατί δεν έχι εκπονησεί μέχρι σήμερα μια τεχνικοποικονομική μελέτη λειτουργίας του ΦΟΣΔΑ
  • με ποια κριτήρια η ίδια με μέσω του γενικού διευθυντή του ΦΟΣΔΑ προσέλαβε συνεργάτη για οκτώ μήνες με μηνιαία αποζημίωση 3.000 ευρώ
  • Και ότι άλλο κατά τη κρίση της που αφορά την θητεία της στον ΦΟΣΔΑ

Στην  COMMEDIA DEL ARTE,  με ελεύθερη μετάφραση  στην  φαρσοκωμωδία, οι ηθοποιοί  έπαιζαν συνεχώς τον ίδιο ρόλο και είχαν απόλυτη ευκαμψία και  προσαρμογή στα πάντα .

Και είναι λυπηρό  στην φαρσοκωμωδία των εγκαινίων της κ Κρατσα στο Αργοστόλι να βλέπουμε τους  ίδιους κομπάρσους να υποδύονται  ξανά τον ρόλο του σωματοφύλακα  της  αποτυχημένης πλέον πρωταγωνίστριας..

Δυστυχώς  η  επιλογή τους είναι κακή και όπως τους επεσήμανα   προσφέρουν πολύ κακές υπηρεσίες στον τόπο.

Κλείνοντας την φαρσοκωμωδία των εγκαινίων της κ Κράτσα  θέλω να ενημερώσω τους συμπατριώτες μας ότι το  Δημοτικό Συμβούλιο Ληξουρίου μετα από εισήγηση μου απόφασισε και προσέλαβε δικηγόρο με εντολή να διερευνήσει και να εισηγηθεί  περί του πρακτέου για αρκετά από τα ως άνω ερωτήματα.

Είναι βέβαιο ότι η παράταξη ΙΟΝΙΑ  ΕΠΟΧΗ με επικεφαλής  τον Γιάννη Τρεπεκλη ως αυριανή περιφερειακή αρχή θα σταθεί αρωγός για να δοθούν απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα καθώς και σε πολλά άλλα .

Βασίλης  Γρ Ρουχωτάς

Δημοτικός Σύμβουλος Ληξουρίου

Υποψήφιος περιφερειακός Σύμβουλος με την παράταξη

ΙΟΝΙΑ ΕΠΟΧΉ




00 inkefalonia general ad 300X250