Δήμος Αργοστολίου: Πήρε ΦΕΚ και δημοπρατείται το νέο μεγάλο έργο ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ που περιλαμβάνει στρατηγικές αναπλάσεις στο Δήμο

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2023 19:29

Δήμος Αργοστολίου: Πήρε ΦΕΚ και δημοπρατείται το νέο μεγάλο έργο ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ που περιλαμβάνει στρατηγικές αναπλάσεις στο Δήμο

Συνεχίζονται οι θετικές ειδήσεις, στα όσα σημαντικά σχεδιάζει η Δημοτική Αρχή Θεόφιλου Μιχαλάτου στον Δήμο Αργοστολίου.

Ένα νέο μεγάλο έργο, ύψους 5.000.000 ευρώ, πήρε ΦΕΚ και προχωράει σε δημοπράτηση και το οποίο αυτό έργο περιλαμβάνει στρατηγικές αναπλάσεις στο Δήμο Αργοστολίου.

Παράλληλα, αρχές του μήνα Μαρτίου, είχαμε μία πρόσθετη ενίσχυση 548.000 ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης για το μουσείο Γεράσιμου Σκλάβου, ενώ όπως δήλωσε και στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αργοστολίου ο Δήμαρχος Θεόφιλος Μιχαλάτος, άλλα 2.000.000 ευρώ πέφτουν στον Δήμο για αναπλάσεις στην πόλη του Αργοστολίου!

Πιο συγκεκριμένα, το ΦΕΚ για τα 5 εκ. ευρώ για αναπλάσεις περιλαμβάνει στρατηγικές αναπλάσεις εντός της πόλεως του Αργοστολίου, όσο και στους οικισμούς των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Αργοστολίου, με γνώμονα την βιώσιμη ανάπτυξη και βελτίωση της αναπτυξιακής δυναμικής κάθε περιοχής.

{https://www.youtube.com/watch?v=RH0DtuOS980}

ΠΑΡΑΚΑΤΩ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΟ ΦΕΚ 

 

 

ΦΕΚ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ page 0013ΦΕΚ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ page 0014

 




00 inkefalonia general ad 300X250