ΟΚΑΠ Κεφαλονιάς: Σε ζεστή ατμόσφαιρα η ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση - συζήτηση στο ΚΗΦΗ με θέμα: «Εξαρτήσεις» (εικόνες)

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2022 09:43

ΟΚΑΠ Κεφαλονιάς: Σε ζεστή ατμόσφαιρα η ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση - συζήτηση στο ΚΗΦΗ με θέμα: «Εξαρτήσεις» (εικόνες)

Μετά από δύο ( 2) χρόνια αναστολής των κοινωνικών και ψυχαγωγικών εκδηλώσεων στο ΚΗΦΗ Κεφαλληνίας, λόγω της πανδημίας με τον covid-19, πραγματοποιήθηκε χθες 21/06/2022 σε μια ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα, ανοιχτή ενημερωτική συζήτηση με θέμα: «Εξαρτήσεις».

Για το θέμα αυτό μίλησαν οι εργαζόμενοι της Κινητής Μονάδας Ιονίων Νήσων , η οποία πρόσφατα δραστηριοποιείται και στο νησί μας. Την εκδήλωση παρουσίασε η υπεύθυνη του έργου του ΚΗΦΗ κα Ανθή Αρβανιτάκη.

Μήνυμα χαιρετισμού για την εκδήλωση απέστειλε ο Πρόεδρος και Νόμιμος Εκπρόσωπος του έργου κος Μιχάλης-Διονύσιος Μοσχονάς, που μεταξύ των άλλων ευχαρίστησε τους εργαζόμενους για τις υπηρεσίες τους, στο ΚΗΦΗ Πυλάρου.  

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο Πρόεδρος της Αγ. Ευφημίας κος Παναγής Ζαφειράτος, εργαζόμενοι του «Βοήθεια στο σπίτι» και του Κέντρου Κοινότητας της περιοχής, μέλη του ΚΗΦΗ και κάτοικοι της περιοχής.

Η εκδήλωση έκλεισε με προσφορά φαγητού και γλυκισμάτων, που επιμελήθηκαν οι εργαζόμενοι του ΚΗΦΗ.

Η παραπάνω εκδήλωση οργανώθηκε τηρώντας και εφαρμόζοντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ισχύουν για την προστασία από τον covid -19.

                                                                                Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

                                                                   ΜΙΧΑΗΛ-ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΜΟΣΧΟΝΑΣ

012344b


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250