Live Streaming: "Η Υπογραφή Σύμβασης για την κατασκευή του έργου “Περιβαλλοντικής Αναβάθμισης και Επέκτασης ΧΥΤΥ”

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 19 Μαΐου 2022 17:30

Live Streaming: "Η Υπογραφή Σύμβασης για την κατασκευή του έργου  “Περιβαλλοντικής Αναβάθμισης και Επέκτασης ΧΥΤΥ”

Η Πρόεδρος του Φο.Δ.Σ.Α. Ιονίων Νήσων, Περιφερειάρχης Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου, σας προσκαλεί να καλύψετε δημοσιογραφικά την υπογραφή της Σύμβασης για την κατασκευή του έργου της “Περιβαλλοντικής Αναβάθμισης και Επέκτασης ΧΥΤΥ - Ολοκληρωμένη Εγκατάσταση Διαχείριση Απορριμμάτων Κεφαλονιάς” με την Ανάδοχο Ένωση Εταιριών ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ Α.Ε. – P & C DEVELOPMENT S.A. η οποία θα μεταδοθεί μέσω του παρακάτω συνδέσμου :

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19 Μαΐου 2022 και ώρα 19.00μμ, στην Κοργιαλένειο Βιβλιοθήκη Αργοστολίου με την συμμετοχή του Γενικού Γραμματέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων του Υπουργείου Περιβάλλοντος κ. Μανώλη Γραφάκου, Δημάρχων Κεφαλονιάς & Ιθάκης (μελών Γενικής Συνέλευσης ΦοΔΣΑ), Ευρωπαίων Ειδικών Εμπειρογνωμόνων στην διαχείριση απορριμμάτων (Jaspers) και παραγόντων του εν λόγω έργου.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση των κατευθύνσεων του Περιφερειακού Σχεδιασμού Διαχείρισης Αποβλήτων (ΠΕΣΔΑ) και η παρουσίαση του έργου “Περιβαλλοντική Αναβάθμιση και Επέκταση ΧΥΤΥ – Ολοκληρωμένη Εγκατάσταση Διαχείριση Απορριμμάτων Κεφαλονιάς”

 




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250