Θεόφιλος: «Κατά καιρούς οι πολιτικοί μου αντίπαλοι έχουν έναν χαρακτηρισμό για μένα, γιατί δεν έχουν πολιτικά επιχειρήματα"

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2022 09:45

Θεόφιλος: «Κατά καιρούς οι πολιτικοί μου αντίπαλοι έχουν έναν χαρακτηρισμό για μένα, γιατί δεν έχουν πολιτικά επιχειρήματα"

Στον Ραδιοφωνικό Σταθμό ΝΗΣΙ 93,9 και την εκπομπή «Το Βήμα του Πολίτη» με τον δημοσιογράφο Σάκη Βούτο μίλησε ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος για ζητήματα της επικαιρότητας.

Ο κ. Μιχαλάτος, στο ξεκίνημα της συνέντευξης αναφέρθηκε στα έργα που έχουν ήδη δρομολογηθεί και εκτελούνται ή βρίσκονται σε πορεία υλοποίησης στα διάφορα χρηματοδοτικά προγράμματα, όπως το πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”, το “Φιλόδημος”, το “Πράσινο Ταμείο”, ενώ αποκάλυψε ότι οι υπηρεσίες του Δήμου εργάζονται ώστε να ενταχθούν έργα 10.000.000 ευρώ και στο Ταμείο Ανάκαμψης!

Όπως τόνισε: «Γίνεται μία άδικη κριτική στην Δημοτική Αρχή για τα έργα, καθώς δεν υπάρχει κανένα απολύτως ζήτημα με την χρηματοδότηση. Είναι μια κριτική που γίνεται μόνο στην Κεφαλονιά. Από όλη την Ελλάδα, μόνο στο νησί μας γίνεται αυτού του είδους η κρητική».

Ακολούθως αναφέρθηκε στην προγραμματική σύμβαση που υπέγραψε ο Δήμος Αργοστολίου με την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, για την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων στα ανοικτά γήπεδα Αργοστολίου, ένα έργο ύψους 120.000 ευρώ

Ο Δήμαρχος Αργοστολίου αναφέρθηκε στο θέμα της κυκλοφοριακής μελέτης στο Αργοστόλι, τονίζοντας πως: «σύντομα θα υπάρξει διαβούλευση στην οποία θα συμμετέχουν φορείς αλλά και δημότες».

Για το ζήτημα της επάνδρωσης της Πολεοδομίας τόνισε πως: «Ο Δήμος Αργοστολίου έχει προκύψει από διάσπαση και ως εκ τούτου δεν έχει δικαίωμα να κάνει προσλήψεις αν πρώτα δεν εγκριθεί ο Οργανισμός Εσωτερικών Υπηρεσιών από την Αποκεντρωμένη όπου ήδη έχει κατατεθεί. Ο Δήμος Αργοστολίου προσφέρει αρωγή με μηχανικούς και στους Δήμους Ληξουρίου, Σάμης και Ιθάκης που δεν διαθέτουν υπηρεσίες Πολεοδομίας. Υπάρχει, καθυστέρηση στα αιτήματα των πολιτών και προσπαθεί ο Δήμος να βρει λύσεις σε συνεργασία με το Υπουργείο».

Ο Δήμαρχος Αργοστολίου, αναφέρθηκε και στην κριτική που δέχεται από τον Νίκο Ανουσάκη και τους χαρακτηρισμούς που αυτός χρησιμοποιεί δηλώνοντας πως:«Κατά καιρούς έχουν έναν χαρακτηρισμό για μένα, γιατί δεν έχουν πολιτικά επιχειρήματα. Το αντίπαλο δέος για μένα πολιτικά είναι ο Αλέξανδρος Παρίσης. Κάποιοι προσπαθούν να ανεβάσουν από πολύ νωρίς τους τόνους, ενόψει των επόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών και θέλουν να ακουστούν».

Παρακάτω ακούστε ολόκληρο το ηχητικό

{https://soundcloud.com/user-46829938/nisi-93-9-synenteyxi-953450044?si=4ebc0d71ad5f4c2492e521ca162ee4ef&utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing}




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250