Καθαρά και δίκαια τα Διλινάτα (2-0 την Πρόοδο Ιθάκης)

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2013 13:45

Καθαρά και δίκαια τα Διλινάτα (2-0 την Πρόοδο Ιθάκης)

Πεντακάθαρα και δικαιότατα τα Διλινάτα επικράτησαν με 2-0 της Προόδου Ιθάκης στο Αργοστόλη και συνεχίζουν την ανοδική τους πορεία. Η ομάδα του Τάκη Φωή, μετά τις πρώτες αγωνιστικές που έδειχνε ένα υποτονικό πρόσωπο, φαίνεται να έχει βρει ρυθμό και πλέον σημείωσε άλλη μία νίκη, δείχνοντας πως χτυπάει πλέον «τετράδα». Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Κόντρα στην σκληροτράχηλη Πρόοδο, η ομάδα των Διλινάτων έφτασε σε μία δίκαιη νίκη, παίζοντας κατά διαστήματα σωστό ποδόσφαιρο.

Από την αρχή της αναμέτρησης, οι πρωταθλητές της ΕΠΣΚΙ επιζητούσαν το γκολ και είχαν ευκαιρίες να το καταφέρουν κυρίως με τον Χρήστο Τζωρτζάτο, ο οποίος αστόχησε σε κεφαλιά μέσα από την περιοχή στο 38', ενώ στο 44' πάλι με τον Χρήστο Τζωρτζάτο σε εκτέλεση φάουλ η μπάλα σταμάτησε στα χέρια του τερματοφύλακα Ραυτόπουλου που με υπερένταση την έβγαλε κόρνερ.

Στην επανάληψη, τα Διλινάτα προσπάθησαν και πάλι να «ξεκλειδώσουν» την άμυνα της Προόδου και το κατάφεραν στο 63' με τον νεαρό Γιάννη Φιοράτο, ο οποίος με ωραίο σουτ από το ύψος της περιοχής, έκανε το 1-0. Ο Φιοράτος μάλιστα είχε ένα λεπτό αργότερα και νέα μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει, ωστόσο το διαγώνιο αριστερό σουτ του μέσα από την περιοχή, απέκρουσε ο Ραυτόπουλος με το πόδι.

Το γκολ που σφράγισε τη νίκη των Διλινάτων, ήρθε στο 87' όταν ο Χρήστος Τζωρτζάτος πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στο επερχόμενο Διονύση Τζωρτζάτο και αυτός με ωραίο διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή, διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

ΔΙΛΙΝΑΤΑ : Αλιάι , Τζωρτζάτος Διον., Αναλυτής Θ., Λάσκαρης, Τζωρτζάτος Σπυρ., Χαραλαμπόγλου, Μύρτο, Σκριβάνος (Τζωρτζάτος Δημ.), Αναλυτής Γ., Φιοράτος.
ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ: Ραυτόπουλος, Κωστόπουλος, Δόριζας (69' Χάνος), Παπαδόπουλος Λαγκαδάς, Πρεβεζιάνος, Βλασσόπουλος, Τσάμης, Βασιλάκης, Τσίρος, Πατσαλιάς (84' Μωραίτης).

{phocagallery view=category|categoryid=351|limitstart=0|limitcount=0}


Ετικέτες: