Συγχαρητήρια για την άνοδό του ΝΕΟΛ στη Β' Εθνική (ανανεωμένο)

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 02 Ιουνίου 2020 13:08

Συγχαρητήρια για την άνοδό του ΝΕΟΛ στη Β' Εθνική (ανανεωμένο)

Επιμελητήριο Κεφαλονιάς-Ιθάκης

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς-Ιθάκης συγχαίρουν όλους τους αθλητές, τους προπονητές και τους διοικητικούς παράγοντες  της ομάδας του ΝΕΟΛ για την ιστορική άνοδο που πέτυχαν στην Β κατηγορία του πρωταθλήματος μπάσκετ.

Η άνοδος της ομάδας για πρώτη φορά στην ιστορία της στα σαλόνια των επαγγελματικών κατηγοριών του μπάσκετ κάνει όλη την Κεφαλονιά υπερήφανη, επιβεβαιώνοντας τη διαρκή εξέλιξη του αθλήματος στην περιοχή μας, αλλά και το υψηλό επίπεδο της οργανωμένης προσπάθειας που καταβάλλεται από όλα τα μέλη της μεγάλης οικογένειας του ΝΕΟΛ. Η επιτυχία αυτή, που ήρθε μετά από επίμονη και σκληρή δουλειά όλων των συντελεστών της ομάδας, μας γεμίζει όλους περηφάνια. Το Επιμελητήριο Κεφαλονιάς-Ιθάκης θα είναι αρωγός της προσπάθειας καταξίωσης του ΝΕΟΛ στη Β κατηγορία του μπάσκετ και γιατί όχι, ακόμη σε καλύτερες ημέρες και νέες ανόδους.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου

Σταύρος Σπαθής

***

Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Κεφαλονιάς-Ιθάκης

Η τεράστια επιτυχία του ΝΕΟΛ χρειάζεται κάτι παραπάνω από «παλαμάκια!

Όλοι οι Θιακοκεφαλονίτες παρακολουθούν με ενθουσιασμό και αγωνία τη μοναδική πορεία που διαγράφουν τα αστέρια του ΝΕΟΛ στα «σαλόνια» των εθνικών κατηγοριών του ελληνικού μπάσκετ! Πρόκειται αναμφίβολα για ένα μοναδικό θρίαμβο δίχως προηγούμενο!

Με το σπαθί τους, παίκτες-προπονητής-παράγοντες της ομάδας-χορηγοί αλλά και ο κόσμος του Ληξουρίου που στηρίζει αυτήν την προσπάθεια, κερδίζουν τα πιο θερμά συγχαρητήρια για την άνοδο στην Β΄Εθνική κατηγορία. Η επιτυχία αυτή αντανακλά στα νησιά μας με τον πιο φωτεινό τρόπο και γι’ αυτό δεν πρέπει να λείψει κανείς απ’ αυτήν την προσπάθεια.

Για τη σπουδαία επιτυχία του ΝΕΟΛ δεν μπορούμε όμως να περιοριστούμε μόνο στις συγχαρητήριες επιστολές και στα... «παλαμάκια»! Είναι γνωστό ότι στο επίπεδο που έχει φτάσει ο ΝΕΟΛ οι απαιτήσεις αλλά και οι προκλήσεις είναι μεγάλες. Είναι ανάγκη να στηριχτεί η ομάδα από τους Δήμους των νησιών μας, την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων αλλά και από το βουλευτή Κεφαλληνίας-Ιθάκης με κάθε πρόσφορο μέσο. Για να ευδοκιμήσει αυτή η προσπάθεια αλλά και για να καρποφορήσει περαιτέρω, γιατί όχι, οφείλουμε όλοι να γίνουμε μια γροθιά και να τη στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις!

Καλή συνέχεια σε όλο το team, και μακριά από τραυματισμούς! Σας ευχαριστούμε που μας κάνατε περήφανους!

Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Κεφαλονιάς-Ιθάκης

***

Παναγής Καππάτος, Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

Με μεγάλη χαρά υποδεχτήκαμε την είδηση της ανόδου του ΝΕΟΛ στη Β’ Εθνική. Πρόκειται ομολογουμένως για έναν θρίαμβο αν αναλογιστούμε πως για πρώτη φορά μια ομάδα μπάσκετ από τα νησιά μας φτάνει τόσο ψηλά στην αγωνιστική κατηγορία.

Στους παίκτες, τον προπονητή, τα στελέχη και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομάδας, θερμά συγχαρητήρια κι ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη σπουδαία νίκη που έφεραν στον τόπο μας, ιδιαίτερα δε στο Ληξούρι και την Παλική.

Κάθε διάκριση που φέρνει τους φιλάθλους και τον μπασκετικό κόσμο πιο κοντά δεν μας αφήνει αδιάφορους και οφείλουμε να στεκόμαστε υποστηρικτικά σε αυτήν.

***

ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

H "Επτανησιακή Πρωτοβουλία" εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στους παίχτες, το προπονητικό τιμ και τη διοίκηση του ΝΕΟΛ για την άνοδο της ομάδας μπάσκετ στη Β’ Εθνική κατηγορία.  

Με την επιτυχία αυτή αποδεικνύουν ότι το αγωνιστικό πνεύμα σε συνδυασμό με την επίμονη προσπάθεια μπορεί να φέρει σημαντικά αποτελέσματα.

Η παράταξη μας στηρίζει με όποιον τρόπο μπορεί τον αθλητισμό και την υγιή άμιλλα στα νησιά μας και θα σταθεί αρωγός στην νέα προσπάθεια του ΝΟΕΛ.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην νέα κατηγορία και ακόμη περισσότερες επιτυχίες.

Από το Γραφείο Τύπου

***

Ληξούρι Παλική Δράση Προοπτική

Όταν δουλεύεις με μέθοδο και οργάνωση, όταν οι αρχές που σε  διέπουν είναι το ήθος και ο σεβασμός  τότε το αποτέλεσμα δεν μπορεί να είναι λιγότερο από την επιτυχία. Μια επιτυχία που έχει έρθει μέσα από  κόπους και θυσίες όλων των συντελεστών σου και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους. 

ΝΕΟΛ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ!

Ληξούρι Παλική Δράση Προοπτική

***

Λαϊκή Συσπείρωση Ληξουρίου

Η Λαϊκή Συσπείρωση στο Δήμο Ληξουρίου εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στους παίχτες , το προπονητικό τιμ και τη διοίκηση του ΝΕΟΛ για την άνοδο της ομάδας μπάσκετ  στη Β’ Εθνική κατηγορία.  

Από την πλευρά μας θα είμαστε αρωγοί στην νέα προσπάθεια της ομάδα μας που είναι αυτονόητο ότι πρέπει να στηριχθεί από το Δήμο Ληξουρίου, την ΠΙΝ και την Κυβέρνηση σε όλα τα επίπεδα.

Ευχόμαστε  μια  εξίσου καλή πορεία και στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής.


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250