ΕΠΣΚΙ: Το Κύπελλο Κεφαλονιάς – Ιθάκης στον Παλληξουριακό, μέσω…κλήρωσης!

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 19 Μαΐου 2020 09:43

ΕΠΣΚΙ: Το Κύπελλο Κεφαλονιάς – Ιθάκης στον Παλληξουριακό, μέσω…κλήρωσης!

 Απείχαν από την κλήρωση Εικοσιμία και Φωκάτα

Ο Παλληξουριακός αναδείχθηκε Κυπελλούχος Κεφαλονιάς – Ιθάκης για την σεζόν 2019-2020, μετά από κλήρωση που έγινε στα γραφεία της ΕΠΣΚΙ με συμμετοχή των δύο από τις τέσσερις ομάδες που είχαν πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης (Παλληξουριακός, Διλινάτα), η οποία λόγω Κορονοϊού διεκόπη στα μέσα Μαρτίου.

Να σημειώσουμε ότι η Εικοσιμία και τα Φωκάτα (Οι ομάδες από την Λειβαθώ δηλαδή) που είχαν πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου, δεν πήραν μέρος στην κλήρωση, καθώς με ανακοίνωση που εξέδωσε η Εικοσιμία η θέση της ήταν πως “Οι τίτλοι αποκτώνται στο γήπεδο και όχι μέσα από κληρώσεις”, ενω και τα Φωκάτα ανακοίνωσαν πως: “ Ο ΑΟ Φωκάτα δεν επιθυμεί να συμμετάσχει στην κλήρωση για κυπελουχος Κεφαλληνιας και Ιθακης .Θα το επιθυμούσαμε αν το κατακτούσαμε μέσα απο τους αγώνες που ειχαν απομείνει”.

Να θυμίσουμε, ότι ο Κυπελλούχος Κεφαλονιάς και Ιθάκης είναι υποχρεωμένος να κατέβει στους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου θα ξεκινήσουν στα τέλη Αυγούστου και θα ανταγωνιστεί τους Κυπελλούχους άλλων περιοχών της Ελλάδας.

O Παλληξουριακός κατέκτησε και το Πρωτάθλημα της σεζόν 2019-2020, καθώς ήταν πρώτος στην βαθμολογία όταν διεκόπη το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας. 

Γιώργος Χαλαβαζής

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την άδεια του INKEFALONIA


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ