Έκοψε την πίτα του και βράβευσε ο ΚΟΑ! (εικόνες)

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 04 Φεβρουαρίου 2020 11:13

Έκοψε την πίτα του και βράβευσε ο ΚΟΑ! (εικόνες)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Κεφαλληνιακός Όμιλος Αντισφαίρισης πραγματοποίησε τη Κυριακή 2 Φεβρουαρίου τη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου "Ο Κέφαλος".

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν πολλοί μικροί και μεγάλοι φίλοι του αθλήματος.

Με τη παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο Υφυπουργός Μεταφορών κ. Ιωάννης Κεφαλογιάννης, ο Βουλευτής κ. Παναγής Καππάτος, η Περιερειάρχης Ιονίων Νήσων κας Ρόδης Κράτσα, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Σταύρος Τραυλός, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νικόλας Βαλλιανάτος, οι Αντιδήμαρχοι  του Δήμου Αργοστολίου κ. Σπύρο Σαμούρη και κ. Γιώργο Τσιλιμιδό, ο Πρόεδρος της ΚΕ.ΔΗ.ΚΕ. κ. Σπύρο Πεφάνη, ο Αντιπρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ. Μιχάλη Μοσχονά, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργοτικής Ανάπτυξης κ. Σωτήρη Κουρή, ο Πρόεδρος της ΕΠΣΚΙ κ. Θέμη Βαλσαμή, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου κ. Σάββα Σαββάογλου και ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς κ. Φώτης Μεσσάρης.

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε με ωραία ακούσματα από τους μουσικούς της μπάντας της Φιλαρμονικής Σχολής Κεφαλληνίας – Ωδείο Ρόκκου Βεργωτή, υπό την διεύθυνση του Αρχιμουσικού κ. Πρωτοψάλτη Άγγελου, τους οποίους ευχαριστούμε πολύ.

Ο Κ.Ο.Α. ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Πρόεδρο της Φιλαρμονικής Σχολής Κεφαλληνίας κ. Βεργωτή Γεράσιμο και όλο το Δ.Σ. για την ευγενική τους προσφορά.

Επίσης, να αναφερθεί ότι στην εκδήλωση βραβεύτηκαν οι αθλητές του Ομίλου για της επιτυχίες που πέτυχαν κατά το προηγούμενο έτος.

Το Δ.Σ. συγχαίρει τους προπονητές για το έργο τους και τους εύχεται καλή αγωνιστική χρονιά με επιτυχίες στη ζωή και στους αθλητές τους.

Ο Όμιλος ευχαριστεί το Δ.Σ. της ΚΕ.ΔΗ.ΚΕ για τη διάθεση της αίθουσας του θεάτρου και όλους όσους παρευρέθησαν στην εκδήλωση.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                                                Η Γραμματέας

Βινιέρης Γιώργος                                                                      Ανδρεόλα Ελένη

***

Έκοψε την Πίτα του ο ΚΟΑ και βράβευσε τους διακριθέντες στο άθλημα του τένις, αλλά και για την προσφορά τους στον σύλλογο.

Η τελετή έγινε στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου “Ο Κέφαλος”, παρουσία του Υφυπουργού Μεταφορών κ. Ιωάννη Κεφαλογιάννη, του Βουλευτή κ.Παναγή Καππάτου της Περιερειάρχη Ιονιων Νήσων κας Ρόδης Κράτσα, του Αντιπεριφερειάρχη κ.Σταύρου Τραυλού, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νικόλα Βαλλιανάτου των Αντιδημάρχων Δήμου Αργοστολίου κ. Σπύρου Σαμούρη και κ. Γιώργου Τσιλιμιδού, του Προέδρου της ΚΕΔΗΚΕ κ. Σπύρου Πεφάνη, του αντιπροέδρου του Λιμενικού Ταμείου κ. Μιχάλη Μοσχονά, του Αντιπεριφερειάρχη Αργοτικής Ανάπτυξης κ. Σωτήρη Κουρή, του Προέδρου της ΕΠΣΚΙ κ. Θέμη Βαλσαμή, του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου κ.Σάββα Σαββάογλου και του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς κ.Φώτη Μεσσάρη.

Η κοπή της πίτας έγινε από τον πρόεδρο κ. Γιώργο Βινιέρη, ενώ η Φιλαρμονική Σχολή Κεφαλονιάς, έδωσε ένα μελωδικό τόνο στην όμορφη εκδήλωση,

Στη συνέχεια, έγιναν οι απονομές των νικητών του Εσωτερικού τουρνουά του ομίλου που ολοκληρώθηκε πρόσφατα, με νικητή τον Αντώνη Καππάτο, ενώ είχαμε και βραβεύσεις στους:

Ελένη Ανδρεόλα «για την μακρόχρονη, πολύτιμη εθελοντική της προσφορά στον Όμιλο».

Λευτέρη Καμπανό «ως αναγνώριση της αγωνιστικής του επίδοσης για το έτος 2019».

Ευαγγελία Ευαγγελάτου «ως αναγνώριση της αγωνιστικής της επίδοσης για το έτος 2019».

Και του χρόνου!

Σπύρος Σακαλής

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την άδεια του INKEFALONIA

IMG 4973 ΑντιγραφήIMG 4976 ΑντιγραφήIMG 4978 ΑντιγραφήIMG 4983 ΑντιγραφήIMG 4985 ΑντιγραφήIMG 4988 ΑντιγραφήIMG 4990 ΑντιγραφήIMG 4991 ΑντιγραφήIMG 4994 ΑντιγραφήIMG 4996 ΑντιγραφήIMG 4999 ΑντιγραφήIMG 5000 ΑντιγραφήIMG 5005 ΑντιγραφήIMG 5008 ΑντιγραφήIMG 5011 ΑντιγραφήIMG 5015 ΑντιγραφήIMG 5017 ΑντιγραφήIMG 5030 ΑντιγραφήIMG 5033 ΑντιγραφήIMG 5035 ΑντιγραφήIMG 5037 ΑντιγραφήIMG 5047 ΑντιγραφήIMG 5052 ΑντιγραφήIMG 5056 ΑντιγραφήIMG 5060 ΑντιγραφήIMG 5064 ΑντιγραφήIMG 5068 ΑντιγραφήIMG 5071 ΑντιγραφήIMG 5072 ΑντιγραφήIMG 5075 ΑντιγραφήIMG 5082 ΑντιγραφήIMG 5084 ΑντιγραφήIMG 5087 ΑντιγραφήIMG 5092 ΑντιγραφήIMG 5095 Αντιγραφή


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250