ΑΕΚ πέντε αστέρων και «τούμπα» η κορυφή (Παλληξουριακός – ΑΕΚ 0-5)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2012 20:20

ΑΕΚ πέντε αστέρων και «τούμπα» η κορυφή (Παλληξουριακός – ΑΕΚ 0-5)

Η ΑΕΚ πραγματοποίησε την πιο πιστική της εμφάνιση στο πρωτάθλημα, νίκησε με το επιβλητικό 5-0 τον Παλληξουριακό (τυπικά γηπεδούχος) στο Αργοστόλι και έφερε "τούμπα" την κορυφή της Α' κατηγορίας ΕΠΣΚΙ, σκαρφαλώνοντας η ίδια και ρίχνοντας την μέχρι χθες αήττητη ομάδα του Ληξουρίου από αυτήν. Στο παιχνίδι, η ομάδα του Σπύρου Παπαδάτου κυριάρχησε πλήρως στον αγωνιστικό χώρο, κατάφερε από νωρίς να πάρει τα ηνία του ματς και να φτάσει σε μία σπουδαία επικράτηση. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Το 0-1 έκανε στο 21' ο Ηλίας Κοσμάτος με ωραίο πλασέ, ενώ το 0-2 πέτυχε ο Κρούτη με σουτ στην εκπνοή του ημιχρόνου, ένα γκολ που συνοδεύτηκε και με μία μεγαλοπρεπέστατη τούμπα!

Με το ξεκίνημα της επανάληψης (46') η ΑΕΚ έκανε το 0-3 με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Μοσχονά (το κέρδισε ο Κουμαριώτης). Η ΑΕΚ συνέχισε τον φρενήρη ρυθμό της, και έφτασε στο 4ο γκολ της με τον Κοσμάτο, ενώ το τελικό 0-5 έκανε στο 86' ο Κουμαριώτης.

Στο 77΄αποβλήθηκε ο Αντωνόπουλος της Α.Ε.Κ. με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ (Γ. Θωμάς): Βλάχος, Γαβαλάς, Αραβαντινός, Μαυροειδής, Βολιντσκι, Μαρκάτος Σπ. (59' Φαρακλός), Μαρκάτος Σωκ., Παπαδάτος, (46' Κοσμάτος) Λυμπερόπουλος, Καμινάρης, (Λαδάς Ι.), Λυκούδης

ΑΕΚ (Σπ. Παπαδάτος): Αννινος (70' Παυλάτος), Ψαλτης, Περιβολάρης, Κούκλης, Λούλουδας, Αντωνόπουλος, Θωμάς, (70' Κοτίνης), Κρούτη (70' Ζάβαλης), Κοσμάτος, Μοσχονάς, Κουμαριώτης.

{phocagallery view=category|categoryid=301|limitstart=0|limitcount=0}




00 inkefalonia general ad 300X250