«Καθάρισε» και τα Διλινάτα η Εικοσιμία (4-0 και παραμένει αήττητη)

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2013 13:45

«Καθάρισε» και τα Διλινάτα η Εικοσιμία (4-0 και παραμένει αήττητη)

Η σύγκρουση των δύο τελευταίων πρωταθλητών της ΕΠΣΚΙ ήταν σημαντική, ωστόσο η Εικοσιμία συνεχίζοντας την ανοδική της πορεία συνέτριψε 4-0 τα Διλινάτα δείχνοντας ότι έχει πλέον βρει ρυθμό και παραμένοντας αήττητη μετά από 4η αγωνιστικές στο πρωτάθλημα. Ρεπορτάζ: Χριστίνα Ζησιμάτου

Η ομάδα του Δημήτρη Ζησιμάτου, έβγαλε πολλά θετικά στον αγωνιστικό χώρο των Κεραμειών (τυπικά γηπεδούχος η ομάδα των Διλινάτων) και κατάφερε να φτάσει σε μία «καθαρή» και δίκαιη επικράτηση.

Μόλις στο 15', η ομάδα από τη Λειβαθώ καταφέρνει να προηγηθεί, όταν μετά την ανατροπή του Πάνου Κορσιάνου από τον Μύρτο, ο διαιτητής Μολφέτας έδειξε το σημείο του πέναλτι. Το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει ο Αρντιτ Μπούσι, ο οποίο νίκησε τον Μίχο, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του (0-1).

Το 0-2 γίνεται 12 λεπτά αργότερα (27΄) όταν μετά από σέντρα του Ντουκάι, ο Αντώνης Κορσιάνος με πλασέ κάνει το 0-2 και ουσιαστικά δίνει σημαντική παράσταση νίκης στην Εικοσιμία.

Από εκεί και πέρα ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε, τα Διλινάτα επιχείρησαν να κάνουν φάσεις για να ξαναμπούν στο παιχνίδι, αλλά αναχαιτίστηκαν από την άμυνα της Εικοσιμίας, για να φτάσουμε στο 79' όταν ο Αντώνης Κορσιάνος βγάζει σε θέση βολής μέσα στην περιοχή τον Αποστολάτο, με τον τελευταίο να μην δυσκολεύεται να πλασάρει τον Μίχο για το 0-3. Στο 89' και ενώ η Εικοσιμία έπαιζε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ντουκάι με απευθείας κόκκινη, τα Διλινάτα κερδίζουν πέναλτι μετά την ανατροπή του αναλυτή από τον Χρήστο Μινέτο. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Αναλυτής, ωστόσο ο Καραϊσκος «κατέβασε για μία ακόμη φορά τα ρολά» (δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική που αποκρούει πέναλτι) κρατώντας ανέπαφη την εστία του για 4ο παιχνίδι.

Το «κερασάκι» στην τούρτα της Εικοσιμίας το έβαλε στο 90' ο Αντώνης Κορσιάνος με ανάποδο ψαλίδι, μετά την ασθενή απόκρουση του Μίχου σε σουτ του ιδίου παίκτη.

ΔΙΛΙΝΑΤΑ: (Τ.Φωής): Μίχος, Αμουριάδης, Παρασκευόπουλος, Μανώλης (70΄Τζωρτζάτος Δ.), Αναλυτής Θ., Χαραλαμπόγλου, Αναλυτής Γ., Μίρτο, Μποσίνης (61΄Ψαριανός), Τζωρτζάτος Χρ., Κίριο (54΄Μηλιώνης).
ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ: (Δ.Ζησιμάτος): Καραίσκος, Κουμαριώτης (46΄Γερασιμάτος), Μινέτος Χρ., Ντουκάι, Αποστολάτος, Κορσιάνος Αντ., Μπούσι, Κορσιάνος Π. (81΄Μινέτος Ι.), Βολτέρας, Κονόμης (66΄Στεφανάτος Π.), Κουλάκης.

{phocagallery view=category|categoryid=298|limitstart=0|limitcount=0}


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ