Τελευταίος σταθμός της πρώτης φάσης οι Καμάρες για τους Παίδες του ΝΕΟΛ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2012 14:40

Τελευταίος σταθμός της πρώτης φάσης οι Καμάρες για τους Παίδες του ΝΕΟΛ

Στις Καμάρες (Αίγιο) ταξιδεύει την Κυριακή η παιδική ομάδα του ΝΕΟΛ, όπου και στη 1 το μεσημέρι αντιμετωπίζει τον τοπικό Ήφαιστο/Αχιλλέα στα πλαίσια του τελευταίου αγώνα της πρώτης φάσης για το πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ-Η. Το συγκρότημα του Ληξουρίου που έχει ήδη προκριθεί στην επόμενη φάση θα επιδιώξει την νίκη για να σφραγίσει την προνομιούχα πρώτη θέση στο 5ο όμιλο που θα του παρέχει -εκτός απροόπτου- και πλεονέκτημα στην κλήρωση του Δεκεμβρίου για το σχηματισμό των τριών ομίλων που θα τοποθετηθούν οι 13 ομάδες που θα περάσουν στην Β φάση.

Χωρίς προβλήματα και με όλους τούς παίκτες υγιής οι μικροί του Ληξουρίου θα προσπαθήσουν να συνδυάσουν μια ακόμα καλή εμφάνιση με την 9 σερί νίκη σε 10 αγώνες και να ολοκληρώσουν έτσι με τον καλύτερο τρόπο την παρουσία τους σ" αυτόν τον προκριματικό γύρο. Από την άλλη μεριά ο Ηφαιστος χρειάζεται το θετικό αποτέλεσμα για να καπαρώσει την τρίτη θέση που θα του δώσει επίσης το εισιτήριο για να συμμετάσχει στην φάση των 13 ομάδων μια θέση που επίσης διεκδικεί ο Α.Σ. Κεφαλονιά.

Απομένουν δηλαδή 2 αγώνες για το Αίγιο (την Κυριακή με τον ΝΕΟΛ και την επόμενη εβδομάδα με την ΕΑ Παραλίας στη Πάτρα) και ο αγώνας του ΑΣΚ στις 24/11 με τον Προφήτη εκτός έδρας. Αν το Αίγιο κερδίσει έναν από τους 2 αγώνες προκρίνεται ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του ΑΣΚ στην Πάτρα. Σε περίπτωση ισοβαθμίας των 2 ομάδων προκρίνεται το Αίγιο λόγω της διαφοράς πόντων στα μεταξύ τους παιχνίδια. Η ομάδα της Κεφαλλονιάς για να περάσει χρειάζεται νίκη και ταυτόχρονα 2 ήττες του Αιγίου.

Ο αγώνας Ηφαιστος Αιγίου-Ν.Ε.Ο.Ληξουρίου αρχίζει στη 1 και θα διαιτητεύσουν οι κύριοι Κρεσταινίτης και Μαγγιώρος




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ