ΑΣΚ & ΚΑΟ : «Να ξεκινήσουν άμεσα οι προπονήσεις»

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 06 Σεπτεμβρίου 2019 12:48

ΑΣΚ & ΚΑΟ : «Να ξεκινήσουν άμεσα οι προπονήσεις»

Ζητούν να οριστούν οι ώρες που θα πραγματοποιούνται οι προπόνησεις

Επιστολή ΑΣΚ

Aγαπητέ κ.Δήμαρχε

Εχει δημιουργηθεί σοβαρό πρόβλημα με τον προγραμματισμό του ωραρίου στο κλειστό γυμναστήριο Α.Τρίτσης με αποτέλεσμα να μην μπορούν να γίνουν προπονήσεις και οι γονείς να μην μπορούν να προγραμματίσουν τα ωράρια των παιδιών τους.

Κατανοούμε ότι υπάρχουν διαδικαστικά θέματα για τον ορισμό προέδρων  στις δημ.επιχειρήσεις όμως προέχουν πάντα τα μικρά παιδιά και ο οικογενειακός προγραμματισμός.

Ευελπιστούμε ότι θα κινηθείτε άμεσα προκειμένου να δοθεί λύση ώστε  οι αθλητές μας να μπορέσουν να ξεκινήσουν προπονήσεις.

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ  Α.Σ.ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Επιστολή ΚΑΟ

Αγαπητέ δήμαρχε και στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης, περιμένουμε με ανυπομονησία να οριστούν οι θέσεις έτσι ώστε να μπορέσουμε να μιλήσουμε υπεύθυνα στους γονείς και στα παιδιά για τις ώρες που θα πραγματοποιούνται οι προπόνησεις.

Τα τελευταία 6 χρόνια έχουμε δώσει μεγάλους αγώνες ώστε να μπορέσουμε να έχουμε στο κλειστό γυμναστήριο τις βασικές ώρες προπόνησης. Ενάντια σε "θεούς" και "δαίμονες" που με υπόγειους και ανήθικους τρόπους προσπάθησαν να μας κόψουν τη φόρα, καταφέραμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των παιδιών αλλά και των γονιών. Σταθεροί στη φιλοσοφία μας και στους στόχους μας, με ηρεμία, συνοχή και σύστημα προσπαθούμε να δημιουργήσουμε παίκτες αλλά και χαρακτήρες.  Σίγουρα δε πιστεύουμε ότι είμαστε "βασιλιάδες στο χωριό μας" αλλά πιστεύουμε στη συνεχόμενη και εξελισσόμενη προσπάθεια μας.

Αναμένουμε το συντομότερο δυνατόν να επιβεβαιωθούν οι ώρες του συλλόγου μας στο κλειστό γυμναστήριο, έτσι ώστε να αρχίσουν οι προπονήσεις όλων των τμημάτων.

Είναι ήδη αργά...

Εκ του ΔΣ


Ετικέτες: