Κρίμα! Δεν θα συμμετάσχουν στην Γ' Εθνική οι Πρόννοι

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2019 10:45

Κρίμα! Δεν θα συμμετάσχουν στην Γ' Εθνική οι Πρόννοι

Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΠΡΟΝΝΩΝ θελει να ενημερωσει το φίλαθλο κοινό της Κεφαλονιάς καθώς και όλους τους αρμόδιους φορείς οτι η ομαδα μας ΔΕΝ θα συμμετεχει στο Πρωταθλημα της Γ Εθνικης για τη σεζον 2019-2020.
Παρότι υπήρχε διάθεση να συνεχίσουμε την πορεία της ομάδας μας στις Εθνικές κατηγορίες , εν τελη δεν καταφέραμε να συγκροτήσουμε ένα ισχυρό Δ.Σ. το οποίο και αποτελεί θεμελιώδη λίθο για την αξιοπρεπή οργάνωση και αξιόλογη πορεία μίας ομάδας σε μία κατηγορία με πολλές απαιτήσεις.Πόρτες χτυπήσαμε πολλές, ιδιαίτερα στο Δ.Δ. της Σκάλας, χωρίς ωστόσο να βρούμε ανταπόκριση, δικαιολογημενα , καθότι η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων του χωριου εργάζεται κατα την θερινή τουριστική περίοδο,καθημερινα .Ετσι αποφασίσαμε να μην συνεχίσουμε προσπαθώντας μάταια, θέλοντας να αφησουμε περιθώριο στην επόμενη ομάδα στην κατάταξη να καταφέρει να οργανωθεί και να συμμετέχει αυτη στο πρωτάθλημα της Γ'Εθνικής.

Θέλουμε να ζητήσουμε μία μεγάλη συγγνώμη από όλους τους φιλάθλους μας αλλά και τους ποδοσφαιρόφιλους του νησιού που τους απογοητευσαμε.
Πρώτα απ'όλα απογοητευσαμε τον ίδιο μας τον εαυτό.

Το Πρωτάθλημα αυτό ήρθε κάπως απρόσμενα για μας και κάπως πρόωρα.Όλοι αναγνωρίζουν την προσπάθεια που καταβάλουμε τα τελευταία χρονια να καθιερωθούμε ως μια δύναμη του νησιού,ωστόσο δεν γίνεται να κρύψουμε κάτω από το τραπέζι τα λειτουργικά προβλήματα που υπήρξαν για μας.Αγωνιζόμαστε με εδρα το γήπεδο των Τζανάτων ,ενα γηπεδο 20 χιλιόμετρα μακριά από την φυσικη έδρα της ομάδας μας.Πολλές από τις προπονήσεις της ομάδας μας γίνονταν στο ΧΩΜΑΤΙΝΟ γηπεδο της Σκαλας καθ'ότι το γήπεδο των Τζανάτων δεν ήταν διαθέσιμο όλες τις μέρες. Αντιλαμβανεται κανείς πόσο δύσκολο ειναι να λειτουργήσουν ακαδημίες υπό αυτές τις συνθήκες και να οργανωθει μιά ομαδα γενικότερα.


Ελπίζουμε πως την χρονιά που μας έρχεται με προυπόθεση την τοποθέτηση συνθετικού χλωοτάπητα στο γηπέδο της Σκάλας (μια υπόθεση η οποία έχει καθυστερήσει τουλαχιστον 2 χρόνια λόγω διαφόρων εμποδίων που προέκυπταν ),θα μπορέσουμε να οργανωθούμε ορθολογικά, πρωτίστως στον τομέα των ακαδημιών και επειτα στους υπόλοιπους τομείς, προκειμένου να προσελκύσουμε τον κόσμο του χωριού να στηρίξει ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ την ομάδα ώστε μην σπαταλήσουμε άλλη ευκαιρία σαν αυτή που μας δόθηκε φέτος.
Αυτό το Πρωτάθλημα που πανηγυρίστηκε τόσο έξαλλα ,δυστυχώς αφήνει σε όλους μας μία πικρή γεύση.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους προθυμοποιήθηκαν να βοηθήσουν την ομάδα μας και να στηρίξουν με κάθε τρόπο την προσπάθεια αυτη.
Η ομάδα θα παραμείνει στην Α' κατηγορια Κεφαλονιάς έχοντας τους ΙΔΙΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ με τα προηγούμενα δύο χρόνια δίνοντας πλέον ιδιαίτερη εμφαση και στον τομέα των ακαδημιών της, όντας ανανεωμένη και με νέο προπονητικό τιμ.


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250