Τα δοκάρια γλίτωσαν τον Παλληξουριακό (2-1 τα Ομαλά)

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2013 14:44

Τα δοκάρια γλίτωσαν τον Παλληξουριακό (2-1 τα Ομαλά)

Δυο στα δυο στο πρωτάθλημα για τον Παλληξουριακό κόντρα στην γηπεδούχο ομάδα των Ομαλών στο ΔΑΚ Αργοστολίου, σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα, δύναμη, πάθος, δοκάρια, χαμένες ευκαιρίες και τρία γκολ ενώ τα Ομαλά διαμαρτύρονται για γκολ που ακυρώθηκε στο 89΄υστερα από υπόδειξη του πρώτου βοηθού για οφσάιντ. Ρεπορτάζ: Μάκης Μοσχόπουλος

Μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ είχαν τα Ομαλά στο 29΄όταν ο Αλ- Γκαζάρ βρέθηκε μόνος μέσα στην μικρή περιοχή χάνοντας τον έλεγχο της μπάλας η όποια κατέληξε στα χέρια του Λαδά.

Στο 33΄μετα από ωραία προσπάθεια των παιχτών των Ομαλών η μπάλα έφτασε στον Καπετάνιο το σουτ όμως που εξαπέλυσε έξω από την περιοχή τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Παληξουριακού. Στο 38΄ ο Φαρακλός κέρδισε φάουλ λίγο έξω από την περιοχή των ομαλών, το εκτέλεσε ο Ζερβός, έδιωξαν οι αμυντικοί και στο ριμπάουντ ο ίδιος παίχτης με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Ιβάν Αρτούρ κάνοντας το 0 -1 για τους Ληξουριώτες, και με αυτό το σκορ τελείωσε το ημίχρονο

Το ημίχρονο ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους του Παλληξουριακού να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων, όταν στο 59΄ ο συνδυασμός του Λυκούδη με τον Παπαδάτο έξω απο μεγαλη περιοχη των Ομαλών απεφερε το δευτερο γκολ για τους Ληξουριώτες με σουτ του τελευταίου στην αριστερή γωνία του τερματοφύλακα των Ομαλών.

Οι γηπεδούχοι είχαν και δεύτερο δοκάρι στο 64΄υστερα από σέντρα του Μεταξά η μπάλα πέρασε μπροστά από το τέρμα και βρήκε το κάθετο δοκάρι του Λαδά. Στο αμέσως επόμενο λεπτό με πρωταγωνιστή και πάλη τον Μεταξά ο οποίος βρέθηκε στην μικρή περιοχή τετ-α τετ με τον τερματοφύλακα το πλασέ όμως που επιχηρισε το εξουδετερωσε ο Λαδάς σωζωντας την ομαδα του από βεβαιη παραβιαση.

Στο 83΄ τα Ομαλά μείωσαν σε 1 – 2 με ένα καταπληκτικό γκολ με τον Μηλιαρέση, όταν σε γέμισμα που επιχείρησε από το κέντρο του γηπέδου ο Λαδάς δεν υπολόγισε σωστά και η μπάλα του έφυγε μέσα από τα χέρια και κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του.

ΟΜΑΛΑ: Ιβάν Αρτούρ, Τζανής, Διον. Αλ Γκαζάρ (87΄Μινέτος), Μηλιαρέσης, Παγουλάτος, Καπετάνιος,(75΄Καλογηράτος), Μεταξάς (72΄Τσακαρισιάνος), Μπελτσωνιάς, Κωστ. Αλ Γκαζάρ, Γεωργόπουλος, Μετάι.
ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ: Λαδάς, Γαβαλάς, Μαρκέτος (74΄Κοσμάτος), Μαυροειδής, Βολνίκι, Λυκούδης, Φαρακλός, Ζερβός (53΄ Λυμπερόπουλος), Κοζομπόλης, Καμινάρης, Παπαδάτος (80΄Πρεντάνος).

{phocagallery view=category|categoryid=270|limitstart=0|limitcount=0}


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250