Νίκη με διαφορά για τον ΝΕΟΛ και πρωτιά

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 28 Οκτωβρίου 2012 09:42

Νίκη με διαφορά για τον ΝΕΟΛ και πρωτιά

Μεγάλη νίκη απέναντι στην αήττητη ομάδα της Ολυμπιάδας μετά από ένα πολύ καλό παιχνίδι, για τους παίδες του Ληξουρίου, σήμερα το μεσημέρι στην Πάτρα στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία του δεύτερου γύρου για τον 5ο όμιλο του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΗ.

Με τον Χ. Βολτέρα σε μεγάλα κέφια οργανωτικά και εκτελεστικά-πέτυχε 22 πόντους με 3 τρίποντα και έλεγχε απόλυτα το ρυθμό του παιχνιδιού, Καπάτο και Παγώνη να συνεισφέρουν με 14 πόντους έκαστος στην επίθεση και την εκπληκτική ομαδική άμυνα πάνω στα ατού της Ολυμπιάδας κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, οι πρωτοπόροι πια του 5ου ομίλου χωρίς να χάσουν σε καμιά στιγμή τον έλεγχο του σκορ από την αρχή του αγώνα, έφτασαν σε μια σχετικά εύκολη νίκη, υπερκαλύπτοντας την διαφορά των 2 πόντων που είχαν χάσει στο πρώτο γύρο και παίρνοντας την ρεβάνς για την μοναδική έως τώρα ήττα τους στο πρωτάθλημα. Καλή η διαιτησία των Καμήτσου και Γεράνη. Στα πλαίσια της επόμενης αγωνιστικής (7ης) το ερχόμενο Σάββατο 3/11, ο ΝΕΟΛ αντιμετωπίζει στο Ληξούρι στις 6:30 το απόγευμα την ομάδα της ΕΑ Παραλίας.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ-Ν.Ε.Ο.ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ 45-60 (ημίχρονο 25 – 29)

Δεκάλεπτα : 9-14 , 25 –29 , 40 – 46 ,45 - 60

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ :(Φ. Ροδόπουλος) Στάθης 4, Δαουλάρης , Μαρουλάς , Βογιατζής , Γιαλέλης 2 , Λαντάβος 11 , Κουμανιώτης 5 , Μακρής 5 , Αθανασόπουλος 18 , Σιμονοβίκης , Νικολόπουλος , Αναστασόπουλος

ΝΕΟΛ : (Μανώλης Δούλιας) Αραβαντινός Μ, Καπάτος14 , Δρακόπουλος 3 , Βολτέρας 22(3τρ) , Μπελίτσης, Κουμουνδούρος, Πυλαρινός, Μαρούλης Α 6, Αντωνάτος 1, Αραβαντινός Χρ, Παγώνης 14.




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ