Φωνάζει ο ΑΟ Φωκάτων! Γήπεδο Κεραμειών: «Επιτέλους κάντε κάτι για την νεολαία μας»

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2018 14:31

Φωνάζει ο ΑΟ Φωκάτων! Γήπεδο Κεραμειών: «Επιτέλους κάντε κάτι για την νεολαία μας»

 Συνέντευξη προέδρου Νίκου Φωκά στον Inkefalonia 89,2 - Παρέμβαση αντιδημάρχου Λειβαθούς Ηλία Κουρκουμέλη 

 «Φωνάζει» ο ΑΟ Φωκάτων για την κατάσταση του γηπέδου των Κεραμειών, το εγκαταλελειμμένο γήπεδο 5Χ5 στον Αγιο Ανδρέα, αλλά και την κατάσταση στους δρόμους της περιοχής.

Με ανάρτηση στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο facebook τονίζονται τα εξής

«Ο πρόεδρος μας, Νίκος Φωκάς, σε συναντήσεις δεν έχει σταματήσει να ζητά τα αυτονόητα για το γήπεδο Κεραμειών για το 5Χ5 στον Άγιο Ανδρέα και τους απαράδεκτους δρόμους στις Κεραμειες.

Οι υγειονομικές συνθήκες στα αποδυτήρια και στις τουαλέτες είναι απαράδεκτες, αφού κάνουν προπόνηση και φιλικά εώς σήμερα τουλάχιστον10 ομάδες και από τίς 10 Σεπτέμβρη εώς και σήμερα δεν εμφανίστηκε κανένας υπάλληλος του δήμου για την ευταξία του γηπέδου.

Τα παράπονα του προέδρου μας για τα θέματα υγιεινής ήταν έντονα.

Σήμερα όμως αντί να γίνουν οι ενέργειες που υποχρεούται να κάνει ο δήμος έλαβε η ομάδα μας έγγραφο από τον κ. Ηλία Κουρκουμελη που δεν τον έχουμε δει καν στο γήπεδο, ώστε να τηρούμε τους κανόνες καθαριότητας όταν αυτοί έχουν αφήσει στο έλεος του θεού τό γήπεδο και τους δρόμους όπως και το 5*5 στον Αγιο Ανδρέα

Ο πρόεδρός μας ήθελε να κινηθεί νομικά κατά παντός υπευθύνου για τις παραπάνω καταστάσεις. Υστερα όμως από συνομιλίες του με τον κ. δήμαρχο και τον πρόεδρο της ΚΕΔΗΚΕ οτι σύντομα θα αποκατασταθούν τα του γηπέδου και ότι από αύριο θα υπάρχει καθαρίστρια για τα αποδυτήρια πιστεύοντας ότι θα γίνουν τα αυτονόητα, ανέβαλε οποιεσδήποτε ενέργειες του.
Υπόψη ότι το γήπεδο Κεραμειών θα χρησιμοποιήσουν έξι (6) ομάδες εκτός των ακαδημιών αφού το γήπεδο Αργοστολίου θα είναι έτοιμο στο τέλος του έτους!»

 

Ο Νίκος Φωκάς στο Inkefalonia Radio 89,2  για τα προβλήματα στις Κεραμειές – Παρέμβαση αντιδημάρχου  Ηλία Κουρκουμέλη

Ο πρόεδρος της ομάδας Νίκος Φωκάς αναφέρθηκε αναλυτικότερα στα προβλήματα στην εκπομπή του Inkefalonia 89,2 “Μέρα Μεσημέρι» με τον Γιώργο Χαλαβαζή.

Ακολούθησε τηλεφωνική παρέμβαση του Αντιδημάρχου Λειβαθούς Ηλία Κουρκουμέλη, όσον αφορά τα ζητήματα που έχουν προκύψει και τα όσα δήλωσε ο Νίκος Φωκάς 

Ακούστε τα όσα ειπώθηκαν