ΝΟΑ: «Θα προχωρήσουμε την ομάδα του πόλο παρά τα προβλήματα»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 06 Οκτωβρίου 2012 08:50

ΝΟΑ: «Θα προχωρήσουμε την ομάδα του πόλο παρά τα προβλήματα»

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη Τύπου, όσον αφορά την έναρξη της νέας σεζόν στο πρωτάθλημα της Α1 πόλο παρέθεσε ο ΝΟΑ. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Στο πάνελ βρέθηκαν εκτός από τον πρόεδρο Λούκα Νιφοράτο, τα μέλη του δ.σ. Μάκης Κοσμάτος, Αγγελος Πανταζάτος και Ανδρέας Τραυλός, αλλά και οι πολίστες Γιώργος Κατσιγιάννης και Παναγής Τραυλός.

Ακούστηκαν πολύ σοβαρές κουβέντες, αλλά και σοβαρές προτάσεις για το μέλλον του αθλήματος που – όπως και όλα τα ομαδικά σπορ στην Ελλάδα- μαστίζεται από την οικονομική κρίση.
Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο Μάκης Κοσμάτος, είναι πολύ πιθανό το πρωτάθλημα να ξεκινήσει... του χρόνου! Δηλαδή τον Ιανουάριο του 2013!

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του συλλόγου Λούκας Νιφοράτος, δήλωσε πως «περνάμε άσχημες στιγμές» και εν συνεχεία εξέφρασε τον προβληματισμό του για την υποδομή του κολυμβητηρίου, το πετρέλαιο φέρνοντας σαν παράδειγμα της ομάδας της Χίου που έλυσε το πρόβλημά της με εναλλακτικούς τρόπους θέρμανσης. Τόνισε επίσης πως: «έδρα της ομάδας θα είναι το Αργοστόλι, παρά τα όσα ακούγονται από τα παπαγαλάκια».

Ο Αγγελος Πανταζάτος έφερε στο τραπέζι μια πολύ σοβαρή πρόταση που έχει να κάνει με τον Αθλητικό τουρισμό, που αν υλοποιηθεί θα φέρει πολλά οφέλη στο νησί.

Ο Κεφαλλονίτης πολίστας και αρχηγός της ομάδας Γιώργος Κατσιγιάννης εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα.

Δείτε τις δηλώσεις στη Συνέντευξη Τύπου στο παρακάτω βίντεο και τις φωτογραφίες

https://www.youtube.com/watch?v=9BvggVpGNeI

noa00001

 

noa00002

noa00004

noa00005

noa00006

noa00007

noa00008




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250