Ο Κασίγιας δεν πανηγύρισε το γκολ του Ρονάλντο! H συγκλονιστική ιστορία του (video)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2012 09:32

Ο Κασίγιας δεν πανηγύρισε το γκολ του Ρονάλντο! H συγκλονιστική ιστορία του (video)

Την ώρα που ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε με σουτ στο 90' το 3-2 επί της Μάντσεστερ Σίτι και χάριζε τη νίκη-λύτρωση στη Ρεάλ, οι άνθρωποι της "βασίλισσας" πανηγύρισαν έξαλλα, με πρώτο και καλύτερο τον Ζοζέ Μουρίνιο που γονάτισε στο έδαφος.

Σε αυτούς πάντως δεν πρέπει να συμπεριλαμβάνεται ο Ίκερ Κασίγιας, με video που προβλήθηκε από τον ισπανικό τηλεοπτικό σταθμό "TVE" να δείχνει τον αρχηγό των "μερένγκες" και της Εθνικής Ισπανίας να μένει ακίνητος και ατάραχος την ώρα που σειόταν το "Μπερναμπέου".

Τα σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας για τη συγκεκριμένη συμπεριφορά ήταν πολλά, μεταξύ των οποίων μάλιστα το ότι υπάρχει κόντρα μεταξύ του Κασίγιας και του Ρονάλντο, όμως ίσως η αλήθεια να είναι εντελώς διαφορετική...

Σύμφωνα λοιπόν με άλλη εκδοχή, ο Κασίγιας δεν πανηγύρισε ούτε τα άλλα δύο γκολ των Μαδριλένων καθώς λίγες ώρες νωρίτερα είχε πληροφορηθεί για ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός.

Αυτό ήταν ο θάνατος ενός 14άχρονου αγοριού από την Πολωνία, του Νταβίντ Ζάπισεκ, ο οποίος υπέφερε από μία σοβαρή γενετική ανωμαλία (στην σπονδυλική στήλη) από την ηλικία των 5 ετών και ο οποίος κατάφερε κατά τη διάρκεια του Euro 2012 να συναντήσει στην πατρίδα του το είδωλό του, Ίκερ Κασίγιας.

Ο Νταβίντ εκπλήρωσε το όνειρό το περασμένο καλοκαίρι, να γνωρίσει τον αρχηγό της Ρεάλ Μαδρίτης και της Εθνικής Ισπανίας, Ίκερ Κασίγιας

Η συνάντησή τους έγινε στο Γκντανσκ και εκεί ο Ίκερ του έδωσε μία φανέλα του υπογεγραμμένη, ενώ μετά το θάνατό του παιδιού, ο 31άχρονος κίπερ κατέθεσε θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του μέσω της προσωπικής σελίδας του στο Facebook.

 

"Δεν θα πεθάνω πριν το Euro. Θα ήθελα να συναντήσω τους παίκτες της Εθνικής Ισπανίας και ειδικά τον Ίκερ Κασίγιας.

Εάν το όνειρό μου γίνει πραγματικότητα, το μονο που μου έχει μείνει να κάνω είναι να συναντήσω τον Θεό", είχε δηλώσει πριν μερικούς μήνες σε τοπική εφημερίδα ο 15άχρονος, που είχε γίνει και φανατικός οπαδός της Ρεάλ Μαδρίτης.

Στις 18 Σεπτεμβρίου όμως κόπηκε το νήμα της ζωής για τον Νταβίντ και φαίνεται πως αυτό το γεγονός μέτρησε περισσότερο για τον Κασίγιας από μία νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ, έστω και στο 90'...

Πηγή: sport24.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ