Λεωνίδας Παπαδάτος: «Ο ΝΟΚΙ εμπνέει»

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 09 Σεπτεμβρίου 2012 19:47

Λεωνίδας Παπαδάτος: «Ο ΝΟΚΙ εμπνέει»

«Με την αφορμή της λήξης της φετινής θερινής περιόδου και την έναρξη της σχολικής χρονιάς, θέλω να δηλώσω τα εξής: Ευχαριστώ τα παιδιά και τους γονείς τους που με την επιλογή συμμετοχής τους στον ΝΟΚΙ, τον ανέδειξαν για μία ακόμη φορά, πρώτο όμιλο στο νησί μας. Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου προπονητές και στελέχη, οι οποίοι με τη στάση τους και τον παιδαγωγικό τους τρόπο, ανέβασαν κατακόρυφα την ποιότητα παροχής υπηρεσιών στους μικρούς μας φίλους.

Ευχαριστώ τους τοπικούς φορείς, τον πρόεδρο και το συμβούλιο της ΚΕΔΗΚΕ για τη συνεργασία τους, το προσωπικό του κολυμβητηρίου, αλλά και όσους βοήθησαν με τον τρόπο τους ο καθένας για να υλοποιηθούν όλα αυτά τα θερινά προγράμματα του ομίλου μας.

Ευχαριστώ τη διοίκηση του ΝΟΚΙ, η οποία έχει ανεπιστρεπτί αλλάξει τα δεδομένα στο χώρο του τοπικού Ναυταθλητισμού, κάνοντας το δημοτικό κολυμβητήριο ελκυστικό σε όλους τους Κεφαλλονίτες.
Νιώθω πραγματικά τυχερός που είμαι και ανήκω στην μεγάλη οικογένεια του ΝΟΚΙ συνεργαζόμενος με καλούς ανθρώπους, τόσο σε διοικητικό όσο και σε προπονητικό επίπεδο.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όσους γνωστούς στο χώρο, επαγγελματίες παράγοντες μαζί με την ακολουθία τους, ασχολούνται διαρκώς μέσα από κακόβουλα σχόλια και αναλύσεις με τον όμιλό μας, γιατί απ' τη μία αποδεικνύουν έμπρακτα την μεγάλη μας αξία και απ' την άλλη με τον τρόπο με τον οποίο γενικότερα λειτουργούν όλα αυτά τα χρόνια ειλικρινά πιστεύω ότι έχουν βοηθήσει στη μεγάλη μας επιτυχία.

Είναι πράγματι απολαυστικό να ασχολούνται μαζί σου και να βλέπεις τα ίδια άτομα που σου κάνουν κριτική να προσπαθούν ταυτόχρονα και απεγνωσμένα να σε αντιγράψουν.
Έχουμε συμπληρώσει σχεδόν 10 χρόνια παρουσίας και το κοινωνικό έργο και η προσφορά του ΝΟΚΙ στην τοπική κοινωνία συνεχίζονται για ακόμα περισσότερα, με νέες ιδέες και εκπλήξεις.

Ο ΝΟΚΙ μπορεί και εμπνέει τους Κεφαλλονίτες.
Εύχομαι καλή σχολική χρονιά σε όλους τους μαθητές και καλή δύναμη στους γονείς τους».
Λεωνίδας Παπαδάτος
Προπονητής ΝΟΚΙ




00 inkefalonia general ad 300X250