Χρ. Δάβουλος: «Άλλη μία ατιμωτική τιμωρία για το ποδόσφαιρο της Κεφαλονιάς»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Απριλίου 2017 15:16

Χρ. Δάβουλος: «Άλλη μία ατιμωτική τιμωρία για το ποδόσφαιρο της Κεφαλονιάς»

Ανακοίνωση απο τον πρόεδρο του Συλλόγου Προπονητών Ποδοσφαίρου Κεφαλονιάς και Ιθάκης 

Η τιμωρία του νυν προέδρου της Ε.Π.Σ.Κ.Ι από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, με την αποβολή του από τον Πίνακα των Παρατηρητών, έπειτα από όσα... ούτε αυτός είδε να γίνονται στο στάδιο Καραϊσκάκη, στο πρόσφατο παιχνίδι Κυπέλου Ολυμπιακός-ΑΕΚ 1-2, όπως... δεν έβλεπε και ο πρώην πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι, αποδεικνύει για άλλη μια φορά πόσο δίκιο έχουμε τόσα χρόνια που φωνάζουμε ότι αυτοί που διοικούν το ποδόσφαιρο της Κεφαλονιάς είναι όχι μόνο παντελώς άχρηστοι αλλά κι επικίνδυνοι, όχι μόνο για το ποδόσφαιρο αλλά και για την κοινωνία γενικότερα.

Δυστυχώς, οι τοπικοί ποδοσφαιρικοί παράγοντες των σωματείων δεν είναι σε θέση ν’ αντιληφθούν τις αλλαγές που ήδη συντελούνται στα ποδοσφαιρικά πράγματα της χώρας, συντηρώντας στην Κεφαλονιά μία καρκινική κατάσταση, που αφού κατέστρεψε το τοπικό ποδόσφαιρο δεν αφήνει και τη «θεσούλα» σε κάτι νέο και υγιές, κρατώντας δέσμιο το τοπικό ποδόσφαιρο στην αρρώστια της και οριστικά έξω από τη νέα τάξη πραγμάτων που διαμορφώνεται στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως άλλωστε είχαμε προειδοποιήσει σε προηγούμενη ανακοίνωσή μας.

Η λύση κύριοι είναι μία, και την έχουμε πει και γράψει χιλιάδες φορές, και δεν θα κουραστούμε να το λέμε όσο έχουμε παιδιά που αθλούνται, στα οποία μόνο κακό κάνετε με την παρουσία και τη νοοτροπία σας, και τα οποία σαφώς και θα προστατέψουμε με οποιοδήποτε προσωπικό κόστος.

Έξω η σαπίλα από το ποδόσφαιρο της Κεφαλονιάς (και όχι μόνο από το ποδόσφαιρο...)._

Για τον Σ.Π.Π.Κ.Ι.

Ο Πρόεδρος

Χ. Δάβουλος




00 inkefalonia general ad 300X250