Βικέντιος : Η ψυχή του αθλητισμού στο Ληξούρι

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 12 Νοεμβρίου 2014 11:56

Βικέντιος : Η ψυχή του αθλητισμού στο Ληξούρι

Χθες είχε την γιορτή του ένας άνθρωπος που έχει συνδέσει το όνομα του με το κλειστό γυμναστήριο Ληξουρίου, και δεν είναι άλλος από τον γνωστό σε όλους μας Βικέντιο.

Επιμέλεια : Μάκης Μοσχόπουλος - Μαρία Μουρελάτου

Ανήμερα της ονομαστικής του εορτής μιλήσαμε με τον αντιπρόεδρο της ΚΕΔΗΚΕ Γιώργο Κατσιβέλη και τον πρόεδρο του σωματείου του ΝΕΟΛ Ευάγγελο Βολτέρα να μας πουν δυο λόγια για τον άνθρωπο που επί σειρά ετών στηρίζει με τον δικό του μοναδικό τρόπο τον αθλητισμό στο Ληξούρι. Τα παιδιά του ΝΕΟΛ έγραψαν τις ευχές τους για τον δικό τους Βικέντιο.

Γιώργος Κατσιβέλης αντιπρόεδρος ΚΕΔΗΚΕ: Ο Βικέντιος στο συγκεκριμένο τομέα είναι αναντικατάστατος.

Ο Βικέντιος είναι η ψυχή και η καρδιά του κλειστού, ο άνθρωπος που έχει συνδέσει το όνομα του με την άψογη λειτουργία και εμφάνιση του κλειστού. Ένας χώρος ζωντανός που φιλοξένει καθημερινά εκατοντάδες αθλούμενους κάθε ηλικίας και που είναι δύσκολο να  διατηρηθεί η καθαριότητα αλλά και η προστασία του χώρου, ο Βικέντιος καταφέρνει να τα κάνει όλα αυτά με άψογο τρόπο, χάρις το μεράκι και την αγάπη που έχει για το κλειστό αλλά και για τον τόπο. Προσωπικά είμαι περήφανος για τον φίλο μου το Βικέντιο και τις υπηρεσίες που προσφέρει και αν και είμαι υπέρ του δόγματος «ουδείς αναντικατάστατος» πιστεύω πως ο Βικέντιος στο συγκεκριμένο τομέα είναι «αναντικατάστατος». Να είναι πάντα καλά, γερός, δυνατός και του ευχόμαστε χρόνια πολλά.

Ευάγγελος Βολτέρας πρόεδρος ΝΕΟΛ: Βικέντιε σε ευχαριστούμε πολύ για όλα αυτά που προσφέρεις

Σχεδόν κάθε μέρα, για πολλές ώρες, εδώ και πολλά χρόνια, το κλειστό γυμναστήριο του Ληξουρίου λειτουργεί ως χώρος με πολλές αθλητικές δραστηριότητες που έχουν στόχο τη σωματική και πνευματική διάπλαση και την αναψυχή των νέων. Αυτός ο χώρος δε θα μπορούσε να λειτουργήσει αποτελεσματικά αν δεν υπήρχε η συνεχής φροντίδα και η απασχόληση ενός ανθρώπου που έχει γίνει η «ψυχή» του γυμναστηρίου. Βικέντιε σε ευχαριστούμε πολύ για όλα αυτά που προσφέρεις. Εμείς, η οικογένεια του ΝΕΟΛ, σου ευχόμαστε «χρόνια πολλά» και θέλουμε να συνεχίσεις με την ίδια αφοσίωση και αγάπη να παρέχεις τις υπηρεσίες σου. Θα είμαστε δίπλα σου.

DSC 0297DSC 0580DSC 0582DSC 0617tobola 035




00 inkefalonia general ad 300X250